Scoor een gratis vakantieverblijf met deze geniale oppassite image
Lkoedam

Scoor een gratis vakantieverblijf met deze geniale oppassite

Van Zuid-Franse boerderijen tot Australische strandhuizen en Amerikaanse mansions … Met behulp van deze website kun jij er volledig gratis overnachten. Maar dan moet je er wél wat voor doen. Houd jij van huisdieren?



Wie zorgt er voor jóúw huisdier als je op vakantie bent? (Foto: Reisreporter Elsbeth)



Trusted Housesitters is een wereldwijd oppasplatform dat huis- én huisdierbaasjes aan huis- en huisdieroppassers linkt. Zo kunnen de baasjes zorgeloos op vakantie en de oppassers gratis hun intrek nemen in hun huizen. Maar belangrijker: de huisdieren blijven in hun vertrouwde omgeving en hoeven niet te worden ondergebracht in een onbekende en dure kennel. De website beperkt zich overigens niet alleen tot honden; er worden bijvoorbeeld ook sitters gezocht voor poezen, konijnen, vogels en paarden.



Word oppasser



Inmiddels heeft Trusted Housesitters meer dan 300.000 leden in 140 landen. Voor jou moet er dus vast een spannende advertentie tussen zitten. Voor de mooiste accommodaties kom je echter pas in aanmerking als je een goede reputatie hebt opgebouwd. Pas daarom bijvoorbeeld een paar keer op in een huis bij jou in de buurt, zodat je alvast wat goede reviews kunt verwerven. Als je dat een paar keer doet, ben je binnen no time een gewilde dierenoppas en ligt de wereld aan je voeten. Een Trusted Housesitters-lidmaatschap kost je slechts € 8,50 per maand.