Nú in de winkel: editie 67 boordevol tips van locals image
Lkoedam

Nú in de winkel: editie 67 boordevol tips van locals

Editie 67 van Columbus is uit! We trekken door het gortdroge, maar daardoor niet minder indrukwekkende Namibië, treden buiten de gebaande Incapaden in Peru en gaan op pelgrimstocht in Griekenland. Dit en meer lees je in de nieuwe editie. Mis ‘m niet!



De kleuren van het zand variëren van oranje tot zwart (Foto: Columbus © Louise ten Have)



Namibië



In Namibië, dat al vier jaar lang wordt geteisterd door droogte, doorkruisen hoofdredacteur Louise ten Have en Columbus uitgever Matthijs de Groot de woestijn op zoek naar ‘onontdekte’ bestemmingen. Ze vinden er bizarre, uit de leegte oprijzende rotsformaties, spectaculair woestijnleven, onbekende natuurparken en de mooiste lodges.





Jongen met varkentje nabij het dorpje Huacahuasi (Foto: Columbus © Wies Kerkhof)



Peru



Hoe treed je in Peru nog buiten de gebaande Incapaden? Columbus-reporters Ynske Boersma en Wies Kerkhof begeven zich op onbekend terrein en ontdekken een wereld waar bovennatuurlijke krachten aan het werk zijn geweest.





Zonsopgang achter het oudste klooster op Athos, Griekenland (Foto: Columbus © Michael Dehaspe)



Chalkidiki, Griekenland



Twintig prachtige kloosters liggen in de afgesloten orthodoxe wereld van Athos, een van de drie schiereilanden van de Griekse regio Chalkidiki. Deze autonome monnikenstaat is een eeuwenoude wereld, enkel voor mannen die op zoek zijn naar God. Hoe lukt het deze monniken dit lapje land volledig voor zichzelf te houden?



Editie 67 is verkrijgbaar in onze webshop