Editie 64 is uit! Bestel 'm hier image
Lkoedam

Editie 64 is uit! Bestel 'm hier

Editie 64 is uit! In deze editie staat Moeder Natuur centraal, dichtbij en ver weg. We richten ons zowel op bestemmingen met prachtige natuur, zoals de Franse Pyreneeën en het gevarieerde Puerto Rico, als op het behoud ervan. Zo geven we onze mening over knuffelfarms voor leeuwen en olifantenstroperij. Dit en meer lees je in onze gloednieuwe editie. Mis ‘m niet!



De mooiste natuurreizen in editie 64 (Foto: Marije van de Vlekkert © Columbus Travel)



Jungle Fever in Puerto Rico



Het Caribische eiland Puerto Rico mag dan slechts een vijfde van het oppervlak van Nederland beslaan, je vindt er heerlijke stranden, zwoele koloniale stadjes en vooral: groen, heel veel groen. Om in te hiken, te relaxen en volledig in te verdwijnen.





Fietsen in de Franse Pyreneeën (Foto: Corrie de Winter © Columbus Travel)



Franse tour de force



In Pyreneeën komt alles samen wat Frankrijk zo’n lekkere reisbestemming maakt: spectaculaire natuur, een respectabel aantal zonuren, gezellige dorpjes waar de moderne tijd geen vat op lijkt te krijgen, en culinaire hoogstandjes waar je portemonnee niet onder lijdt. We gingen de paden op en de bergen in en presenteren onze persoonlijke toppers.



De leukste Canadese stad waar je nooit van hebt gehoord



Edmonwie? Nee, er gaat geen belletje rinkelen als de naam van de noordelijkste metropool van Noord-Amerika valt. Maar met de Rocky Mountains (praktisch) voor de deur en een welverdiende reputatie als dé festivalstad van Canada, verdient Edmonton in de schijnwerpers te staan.





Volop levendigheid in Boedapest (Foto: Lars van der Waarden © Columbus Travel)



Citytrip Boedapest



In de zomermaanden, wanneer het kwik oploopt, verplaatst het leven in de Hongaarse hoofdstad Boedapest zich naar buiten. De jaarlijkse cultuurkalender staat dan ook tjokvol festiviteiten in de openlucht. Maar minstens net zo gezellig zijn de terrasjes, food trucks en binnentuinen. Voor jou uitgezocht: de leukste adresjes in District VII en VIII, Boedapests hipste wijken.



Waarom je niet met leeuwen wilt knuffelen en wandelen



Knuffelen met een leeuwenwelpje in zogeheten knuffelfarms is populair. Maar zo’n leeuwenwelpje maakt deel uit van een industrie die enkel in geld is geïnteresseerd.



Editie 64 ligt sinds 3 april op de mat en vanaf 5 april in de winkel.