En de winnaar van onze reisreviewwedstrijd is ... image
Lkoedam

En de winnaar van onze reisreviewwedstrijd is ...

Voor deze wedstrijd waren we op zoek naar reviewers met de Columbus-factor. We nodigden jullie uit om een persoonlijke recensie te schrijven over landen, regio’s, steden, attracties of accommodaties die jullie hebben bezocht en daarbij ook hun Columbus-factor aan te geven.



Schrijf nu je review en win! (Foto: © Columbus Travel)



De winnende review van Daphne Lange



Savuti is in één woord adembenemend. De rust, de natuur, de prachtige uitzichten, de wilde beesten. Omdat we zelf met een auto reden kwamen we op de mooiste en meest afgelegen plekjes waar de gewone toeristen niet konden komen. Een goede 4x4 is hier zeker niet onbelangrijk! Anders moet je dit niet eens willen. Het kan uren duren voordat je een andere auto tegenkomt. Dus een beetje lef is wel noodzakelijk. Het is een hele tocht om er te komen; vijf uur rijden over los zand is behoorlijk pittig. Maar als er dan ineens een groep olifanten of een giraffe in the middle of nowhere staat maakt dit heel veel goed. Een leuke plek om te verblijven is midden in de bush bush bij het Hyena Pan Tented Bush Camp, een verborgen pareltje.



Bekijk hier nog meer reviews van Daphne Lange.





Gefeliciteerd Daphne! Je wint hiermee 2 vliegticket naar India!

De review die jij hebt beschreven past bij Columbus Travel! Kort en krachtig beschreven, waarbij er geweldige tips over geeft. Het maakt ons enthousiast om er zelf ook naar toe te willen gaan. Voor ons de winnende review!







Deze winactie werd mede mogelijk gemaakt door: