Tips voor vertraging. 4x relaxen op het vliegveld image
Bob

Tips voor vertraging. 4x relaxen op het vliegveld

Zodra de melding op het informatiescherm aangeeft dat je vliegtuig een dikke vertraging heeft opgelopen slaat de ergernis toe. Want hoe ga je jezelf al die extra uren vermaken? Wat nu als wij je vertellen dat er ook leuke en relaxte manieren zijn om de tijd op het vliegveld door te brengen?



Met onze tips is vertraging totaal geen straf meer (Foto: Hernán Piñera, Flickr)



Relax in de VIP lounge



Je vindt ze op de grotere vliegvelden: business en VIP lounges die van alle gemakken zijn voorzien. Het is de uitgelezen kans om even te ontsnappen aan de hectiek en het gestress. Ook als economy-reiziger is het mogelijk om de lounges te betreden. De meeste lounges verkopen dagpassen voor circa € 50.



Lees een boek of 'bingewatch' een serie



Wie een lange vlucht voor de boeg heeft heeft waarschijnlijk voldoende lees- en kijkvoer bij zich. Zoek een comfortabel plekje - ieder vliegtuig heeft wel stoelen of banken zónder irritante armsteuntjes - en begin aan dat spannende boek of film. Je zult merken dat de tijd voorbij vliegt. Reis je met iemand samen? Koop dan een splitter, een plugje met twee audio-ingangen. Zo geniet je samen van een film. 



Word helemaal zen



Sloeg de paniek toe toen je hoorde dat je vertraging hebt? Breng een bezoekje aan de meditatieruimte. Je vindt er tegenwoordig een in bijna elk vliegtuig. Rek, strek en doe wat yogaoefeningen en je loopt weer helemaal zen de ruimte uit. 





Werk jezelf in het zweet in de sportschool (Foto: Tara Angkor Hotel, Flickr)



Ga naar de sportschool



Yoga niet voor jou? Wellicht dat je opknapt van een intensieve work out in de sportschool. Je vindt ze op de grotere vliegvelden. Ideaal voor zakenreizigers die veel reizen en weinig tijd hebben voor sporten. Maar ook ideaal voor jou! Zorg er dus voor dat je een setje sportkleding en een handdoek bij je hebt in je handbagage.