Foto-opdracht: 'Vakantiebeurs 2017, Alsof je er al bent ...' image
Lkoedam

Foto-opdracht: 'Vakantiebeurs 2017, Alsof je er al bent ...'

Alsof je er al bent ... Dit is eveneens het thema van de Vakantiebeurs (11 t/m 15 januari 2017 in Jaarbeurs Utrecht) Ieder plekje op de wereld, ver weg of dichtbij, is uniek en ervaar jij weer anders dan anderen. En door jouw lens, invalshoek of setting krijgt dat plekje jouw verhaal en inspireert het misschien wel andere reizigers. Deel daarom nu jouw favoriete reisbestemming en inspireer andere reizigers met jouw verhaal!

Foto-opdracht december: 'Vakantiebeurs 2017, Alsof je er al bent ...'





Zwem in je eigen lagune Dansu Wee Kuri, Sumba. (Fotograaf Louise ten Have, © Columbus Travel)



Zo doe je mee

Je kunt alleen deelnemen, als je een Reisreporter account hebt. Nog geen lid? Meld je dan hier aan



Upload van 1 t/m 31 december 2016 op onze community jouw meest inspirerende reisfoto en beschrijf in 3 zinnen waarom je deze reisbestemming aanbeveelt. Vergeet bij het uploadformulier niet een vinkje te zetten bij de Foto-opdracht. Jouw foto zal in het maandthema overzicht getoond worden.



De Columbus-redactie en organisatie van de Vakantiebeurs Utrecht selecteren na deze foto-opdracht de 10 beste reisinspiratie foto’s.



Prijzen

Staat jouw foto geselecteerd in de Top 10 dan krijg je twee gratis toegangskaartjes voor de Vakantiebeurs in Utrecht op zaterdag 14 januari 2017. De nummer 1 wint een Columbus-boekenpakket.



Tevens verdiend de nummer 1 in de top-10, 50 extra profielpunten en een rode ster. De nummers 2 t/m 10 winnen 25 extra profielpunten en een rode ster.



Voorwaarden




  • De foto's die deelnemen moeten voldoen aan onze spelregels. Zie onze FAQ-pagina

  • Upload een foto van max. 4MB, jpg, RGB

  • Eerder geuploade foto's mogen niet voor een tweede keer geupload worden.

    Lees hier hoe je deze foto alsnog kan laten meedoen aan deze winactie.

  • Bij deelname geeft de Reisreporter toestemming aan de Vakantiebeurs voor het gebruik van tekst en foto's voor promotionele doeleinden.

  • Bij deelname geeft de Reisreporter toestemming om de Vakantiebeurs gebruik te laten maken van zijn/haar emailadres voor leuke aanbiedingen.

  • De prijzen worden niet in contant geld uitgekeerd.

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.







Deze foto winactie wordt mede mogelijk gemaakt door: