Foto-Album

In beeld: Wat vind jij de beste cover van 2016?

Gepubliceerd: 24 nov 2016 9
Over een maand zit 2016 er alweer op. Tijd om de balans op te maken. Welke van de zes Columbus Travel magazine covers viel het meest in de smaak?
Door: Noor Dekker

 

Nummer 56 – JanuariHoofdredactrice Louise ten Have ging voor editie 56 op reportage naar Indonesië. Daar legde ze het spelende jongetje Miranda vast op camera. Hij speelt samen met zijn vriendjes op zondag graag met zelfgemaakte bodyboards in het rif. 

Nummer 57 – MaartEditie 57 was all about Europe. Ons continent beschikt namelijk over prachtige plekken. De Ligurische Rivièra in Italië is daar een voorbeeld van. Wij waren zó onder de indruk dat het volgens ons helemaal voorpaginawaardig was (Foto: Hollandse Hoogte/Sime/Stefano Renier.). 

Nummer 58 – MeiVoor de mei-editie gingen wij op zoek de mooiste zomerreizen. De cover van dit nummer is tekenend: het landschap is weliswaar niet zonovergoten maar het zet je wél aan tot het maken van een zomerreis! Louise ten Have schoot deze plaat aan de prachtige Na Pali-kust in Kauai, Hawaï, en maakte er samen met Matthijs de Groot een reportage over. 

Nummer 59 – JuliAls je deze cover ziet wil je maar één ding: in een busje stappen en gáán! Op de voorpagina van deze editie uit juli ontspannen fervente roadtrippers Dillon Vought en Tessa Ely bij hun Volkswagen-busje aan de Futaleufú-rivier in Chili. Cool! 

Nummer 60 – SeptemberDe cover van de 60e Columbuseditie - een experimentje - is haast niet te missen! Een saddhu (heiligman) uit Nepal kijkt je recht in de ogen aan. Hoofdredactrice Louise ten Have schoot de foto toen ze in Kathmandu was. 

Nummer 61 – NovemberOok de cover van het allerlaatste nummer van 2016 is gefotografeerd door Louise ten Have. Zij legde in het zuiden van Madagaskar twee locals vast op camera. De twee wonen in het gebied van de Allée des Baobabs; de befaamde groep bomen met dikke stam en platte kruin.
deel dit artikel met je vrienden:
 

3 reactie(s) bij "In beeld: Wat vind jij de beste cover van 2016?"

 • profile image comment

  Met afstand nummer 56 !! En nummer 57 is een goede tweede ...

  Door aticketto • geplaatst op 2016-11-24 22:40:32
 • profile image comment

  Op zijn sloffen nummer 56 van januari.

  Door RReintjes • geplaatst op 2016-11-24 09:58:26
 • profile image comment

  Nr.56!

  Door Mary54 • geplaatst op 2016-11-25 11:00:56

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

De week van de Columbus-community in beeld

Iedere week verzamelen wij een aantal mooie kiekjes die door onze communityleden genomen zijn. Onze selectie bestaat deze week uit prachtige beelden van wildlife en we hebben een bijzonder straatbeeld voor je geselecteerd. Nieuwsgierig geworden naar de topfoto’s?

Iedere week verzamelen wij een aantal mooie kiekjes die door onze communityleden genomen zijn. Onze selectie bestaat deze week uit prachtige beelden v...

Geheimen van een topfotograaf. Wat wil jij weten?

Columbus Travel-oprichter Louise ten Have geeft haar fotogeheimen prijs. Ze gaat je in onze nieuwste podcast alles vertellen over hoe je een geniale foto maakt. En ze geeft antwoord op al jouw vragen. 

Columbus Travel-oprichter Louise ten Have geeft haar fotogeheimen prijs. Ze gaat je in onze nieuwste podcast alles vertellen over hoe je een geniale f...

Ontmoet Jan Franke onze man in het Midden-Oosten

Voor editie 81 vroegen wij Columbus-schrijver én Midden-Oostencorrespondent Jan Franke het hemd van het lijf. Hij vindt het fantastisch om als journalist en producent het échte verhaal over de Arabische wereld te vertellen. 

Voor editie 81 vroegen wij Columbus-schrijver én Midden-Oostencorrespondent Jan Franke het hemd van het lijf. Hij vindt het fantastisch om als journal...