Editie 61 is uit. Mis ‘m niet! image
Lkoedam

Editie 61 is uit. Mis ‘m niet!

Editie 61 is uit! Nu de eerste sneeuwvlokken zijn gevallen duiken we de kou in. Maar wees gerust zonaanbidders, ook jullie komen ruimschoots aan jullie trekken. Wat te denken van een van de eilanden uit onze 24 pagina's tellende Indonesiëspecial? Of dichterbij, op het Griekse eiland Rhodos. Dit en meer lees je in onze gloednieuwe editie. Mis ‘m niet!



Sneeuw en zon in editie 61 (Foto: Shannen Aston © Columbus Travel)



Perfect winterweekendje weg



Zin in sneeuw maar kun of wil je geen hele week wegblijven? We tippen een lang weekend Innsbruck om tussen de locals te sporten én relaxen. Wil je eens iets anders dan skiën? Waag je dan aan een van deze nieuwe wintersporten.



Op berenjacht in het Canadese Yukon





Beren in Yukon (Foto: Michael Dehaspe © Columbus Travel)



Wie houdt van woeste landschappen en wilde dieren moet naar Yukon. Elanden, wolven en beren kun je hier zomaar tegenkomen in de bergen. Wij gaan op zoek naar beren. Maar zo eenvoudig is dat nog niet.



Grieks onderonsje



Met dank aan zonaanbidders uit de hele wereld is Rhodos na Kreta het drukst bezochte Griekse eiland. Toch zijn er nog volop onontdekte parels voor reizigers die méér willen. Met een beetje voorbereiding heb je zelfs de mooiste plekjes voor jezelf. Acht tips voor een supertrip, met het accent op contact met de locals en pure verwennerij.



Eilandpioniers gezocht in Oost-Timor





Oost-Timor (Foto: Tom van der Leij © Columbus Travel)



Na een snoeiharde onafhankelijkheidsstrijd met Indonesië mocht Oost-Timor zich in 2002 het nieuwste land ter wereld noemen. Maar door de rellen die daarop volgden bleef het helaas een no-go area voor reizigers. Sinds kort is de situatie stabiel en kun je ontdekkingsreiziger spelen op een eiland dat barst van het avontuur. Ga je mee op pionierstocht?



Indonesië special



De reismogelijkheden van Indonesië zijn net zo eindeloos als het aantal eilanden van de archipel. Alles wat het avontuurlijke reizigershart sneller doet kloppen, vind je hier: ongerepte zandstranden, eeuwenoude tempels, beeldschoon platteland, vriendelijke locals en een heerlijke keuken. Nog een voordeel van Indonesië: zelfs vanuit populaire toeristenplaatsen kun je in no time buiten de gebaande paden komen. Je hebt in veel gevallen enkel een scooter, bootje of benenwagen nodig. En uiteraard een avontuurlijke instelling! Dat maakt het land een van de favoriete reisbestemmingen van Columbus, en dus blijven we elk jaar teruggaan. Op de volgende pagina’s delen we met jou onze favoriete Indonesiëtips die we mettertijd verzameld hebben!