Interessant: zo reizen we in 2025 image
Japio

Interessant: zo reizen we in 2025

Er verandert veel in onze samenleving, en hoe alles er over een paar jaar uit gaat zien is lastig te voorspellen. Toch wagen wij een gokje; wij denken te weten hoe we in 2025 reizen. En dat is zó:



Locals komen steeds meer centraal te staan tijdens de reizen in 2025. (Foto: Louise ten Have ©)



Daggg, toeristische highlights!



Toeristische highlights zullen overspoeld worden met mensen, doordat een steeds grotere groep de middelen heeft om naar deze hotspots te gaan. In 2025 zullen echte reizigers dus op zoek gaan naar de meest unieke ervaring, net als wij bij Columbus Travel dus buiten de gebaande paden.  Daarbij zal All-exclusive, all-inclusive vervangen. 



Kom tot jezelf



In 2025 zijn reizen gericht op oude patronen doorbreken. Levens worden opnieuw ingedeeld en om dat te doen wordt op reis inspiratie opgedaan. Daarnaast willen reizigers zichzelf zowel fysiek als mentaal uitdagen. 



Nieuwe reisindeling



Niet de bestemming, maar de reis staat voorop. Een reis hoeft dus niet meer georganiseerd te zijn, want reizigers zijn nieuwsgierig naar wat ze onderweg naar de bestemming tegenkomen. Eenmaal daar aangekomen, willen ze de bestemming ook ervaren; niet alleen passief bezoeken. Dit doen ze door te leven met de locals en een steentje bij te dragen aan diens ontwikkelingen. Reizigers willen iets toevoegen aan de wereld.



Quality time



Door de digitalisatie en het drukke werkleven zijn er in het dagelijks leven niet altijd genoeg familiemomenten. Als het dan eindelijk vakantie is, zal familie wel centraal staan. Technologie komt niet op de eerste plaats, maar het gezin.