In the picture: Topfoto van de Dag image
Lkoedam

In the picture: Topfoto van de Dag

Droom weg bij deze Topfoto van de Dag. Columbus Travel communitylid Jeannette maakte dit schitterende beeld in Nieuw-Zeeland. Op de prachtige stranden langs de Abel Tasman coast track om precies te zijn. Zeker een beeld dat we even met jullie willen delen. 

Genieten met een grote G in Nieuw-Zeeland, door Jeannette67

'Een prachtig strand helemaal voor jezelf. Dat vind je als je de Abel Tasman coast track loopt. Deze meerdaagse track is 53 km lang en start in het mooie plaatsje Marahau. Vanuit dit plaatsje kun je ook een watertaxi nemen en je laten afzetten op een strand en dan terug wandelen. Dit laatste hebben wij gedaan. Je kunt, afhankelijk hoe lang je wilt wandelen, kiezen uit meerdere drop offs. Wij kozen voor Anchorage Bay en wandelden terug langs de prachtige goudgele kust, grotendeels in de schaduw van de dichtbegroeide bossen. Soms was er een steil weggetje naar een strand. De meesten waren erg rustig of zelfs helemaal verlaten. Als je dan staat te genieten op zo'n stil strand en kijkt naar de azuurblauwe zee dan is dat toch wel Genieten met een grote G. Wij waren er overigens wel in maart wat daar een 'shoulder' seizoen is.'

Wist je dat je met jouw mooiste reisfoto’s in de prijzen kunt vallen? Iedere maand maak je kans op een Air Europa-vliegticket naar een bestemming naar keuze in Spanje en een publicatie van je winnende foto in ons magazine. Hier lees je hoe je meedoet.