In the picture: Topfoto van de Dag image
Lkoedam

In the picture: Topfoto van de Dag

De Columbus Travel communityleden uploaden dagelijks prachtige beelden. Daar worden wij erg blij van! En mooie beelden zijn er natuurlijk om gedeeld te worden. Daarom zetten we graag iedere dag een mooie foto in het zonnetje. Gewoon om even weg te dromen. Vandaag kun je wegdromen bij dit prachtige plaatje van communitylid meijnhout69.

Hard werken wordt beloond, door communitylid meijnhout69

'Eind mei waren we in de Provence. Iets ten oosten van Marseille heb je het Park National des Calanques. Langs de prachtige kustweg vanuit Marseille naar Toulon, zijn er in het park een dertiental wandelingen naar fantastische baaien uitgezet. Een van deze baaien is La Calanque d'En vau. De wandeling ernaartoe is al adembenemend met mooie uitzichten, maar eenmaal aangekomen bij de zee en het kiezelstrandje is de ervaring nog geweldiger. Voordat je bij het strandje bent, is het een flinke wandeling. Parkeren halverwege is niet meer mogelijk, je dient de auto te parkeren naast de kustweg. Reken op zo'n 2 uur wandelen heen, en 2 uur terug. In verband met warmte en drukte zijn de beste periodes om de calanques te bezoeken van april tot juni en september t/m oktober. De calanques worden in de zomer soms gesloten voor wandelaars vanwege brandgevaar. Raadpleeg vooraf op de website of de calanques open zijn. Ga altijd op pad met voldoende water, zonnebrand, hoofddeksel en goede schoenen (geen slippers).'

Wist je dat je met jouw reisfoto in de prijzen kunt vallen? Iedere maand hebben wij een nieuwe fotowedstrijd met een ander thema. Klik hier om te lezen hoe jij mee kunt doen.