Natuurreizen

Dit nieuws mag je niet missen deze week

Gepubliceerd: 21 mrt 2019 | Natuurreizen | Cultuurreizen | Actieve reizen 0
Wil jij op de hoogte blijven van het laatste reisnieuws weg van de massa? Check dan de 3 primeurtjes die we voor je hebben verzameld. Pak even een koffie en een momentje voor jezelf zodat jij op je werk of thuis weer wat leuks te melden hebt!


Bekijk jij binnenkort the Big Apple vanuit een ander standpunt? (Foto: Todd Quackenbush, Unsplash)

1. New York, New York

Move over Rockefeller Center en de Empire State Building, the Big Apple kun je namelijk in 2020 vanaf een ander uitkijkpunt bekijken. In Manhattan wordt een toren van 335 meter hoog gebouwd en wordt daarmee de hoogste van new York. En waarom je dan vanaf dit punt de concrete jungle moet bekijken? De viewpoint van 'Edge' zoals het bouwwerk genoemd wordt is van glas! En daardoor kijk je recht het hart van de stad in. 

 
Haal de oermens in je naar boven in Drenthe (Foto: Reisreporter mtooren)

2. Move over Airbnb

Maak kennis met Oerbnb. Heb jij altijd al willen overnachten in een boomhut met touwbrug of een jacuzzi op het balkon, retro kampeerbusjes uit de jaren '60 of '70 of een plaggenhut? Look no further, wij presenteren je Oerbnb. De verzamelplek van arrangementen voor een oerervaring in de provincie Drenthe. Check hier waar jij de oermens in je naar boven haalt. 


Rocca Calascio in al haar glorie (Foto: reisreporter Tony Uyttenhove)

3. King of my castle

Trouwen in een kasteel klinkt wat cliché, maar niet als je Roccascalegna Castle in Abruzzo, Italy ziet. Dit afgelegen kasteel wordt ook wel castle in the sky genoemd en je kunt er alleen komen door een flinke klim te maken. Maar dan heb je ook wat; niet alleen een kapel, maar ook een prachtige kasteeltoren, een oude kelder en een martelkamer. Nog geen trouwplannen? Je kunt ook top feestjes geven in het kasteel. En het prijskaartje? Voor 100 euro per nacht waan jij je een kasteelheer.

deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Get this party started: dit vliegveld heeft nu een DJ booth

Een tussenstop een vervelende onderbreking van je reis? Say no more, aldus Dubai. Op het Dubai International Airport dans je je houten billen, stijve benen en stroeve heupen van je vlucht weer soepeltjes los op de deuntjes van DJs.

Een tussenstop een vervelende onderbreking van je reis? Say no more, aldus Dubai. Op het Dubai International Airport dans je je houten billen, stijve...