Stem nú op de Reisfotograaf van het jaar 2018! image
Lkoedam

Stem nú op de Reisfotograaf van het jaar 2018!

Overdonderd waren we van de fantastische reisfoto’s die dit jaar weer massaal op onze Columbus Community werden geplaatst. Maar slechts één communitylid mag zich het komende jaar Reisfotograaf van het jaar 2018 noemen.


"Hamnoy - Lofoten" door online communitylid Roy Poots in Lofoten, Noorwegen.

Hoewel zóveel foto's uit de Columbus Community het stuk voor stuk verdienen om in het zonnetje te worden gezet, mag slechts één communitylid zich het komende jaar Reisfotograaf van het jaar 2018 noemen. We gaven ze tot 8 december de tijd om hun beste werk te uploaden in de categorieën: locals, landschappen, wildlife en urban. De vakjury heeft beslist en deze genomineerden maken kans op deze felbegeerde titel.

Stem op jouw favoriet en maak kans op héle mooie prijzen

Maar goed; genomineerd zijn is stap één, maar wie gaat er uiteindelijk winnen? Jij bepaalt wie de reisfotograaf van het jaar wordt. Kies jouw favoriete reisfoto per categorie. Die vier uitverkoren toppers maken dan kans op de felbegeerde titel. Daarna kiest de jury voor de allermooiste shot. Stemmen kan tot en met 20 januari 2019. Onder de stemmers verloten we in totaal tien rugzakken, van Eagle Creek en Fjällräven.