What's new: dit hebben we in 2018 gepubliceerd! image

What's new: dit hebben we in 2018 gepubliceerd!

Bij Columbus hebben we dit jaar zéker niet stilgezeten! Zo werkten we niet alleen aan acht nieuwe edities van ons magazine, maar ook boeken, specials en planners. Heb jij ze allemaal langs zien komen?

8 nieuwe edities van Columbus Travel

Dit jaar hebben wederom acht nieuwe edities gepubliceerd en ze stonden weer bomvol reisinspiratie, praktische tips en nieuwe ontdekkingen. Zo ontdekten we in editie 70 o.a. de mooiste wandelroutes in de Alpen en gingen we op onderzoek uit bij het Great Barrier Reef in Australië. In editie 74 kozen we voor een muzikale roadtrip door de States en Ecuadoraanse avonturen, terwijl we voor editie 77 kennismaakten met de onontdekte Braziliaanse natuur en duurzame wintersportgebieden. En zo kunnen we nog wel even doorgaan! Benieuwd naar alle reportages van 2018? In onze webshop vind je al onze edities op een rijtje.

Dé Citytrip Special

Tegen een mooie stedentrip buiten de gebaande paden zeggen wij volmondig ‘YES’! De afgelopen jaren hebben we al een heleboel mooie steden mogen ontdekken, dus in 2018 besloten we een special aan de citytrip te wijden. Zo schreven we over Barcelona, Berlijn, Zadar, Chicago, Gent, Mumbai, Rio de Janeiro, Tokio en nog héél veel meer. Daarbij deelden we honderden tips voor gratis activiteiten! En we hadden een primeur: met behulp van onze interactieve online citymaps navigeer je zonder problemen naar onze hippe hotspots toe. Hoe simpel wil je het hebben?!

50 onvergetelijke roadtrips buiten de gebaande paden

Ga je mee op safari in Zambia, trek je met ons mee door Sardinië en ontdek je met ons de Australische Outback? Uiteraard weg van de massa, zoals je van Columbus gewend bent. Roadtrips zijn een van onze favoriete manieren om de wereld te verkennen. Daarom besloten we om een heel boek aan onze favoriete autoreizen of all time te wijden. Ook ter inspiratie voor jouw volgende autovakantie hebben we onze 50 favoriete roadtrips samengebundeld. Je vind ‘m hier!

Zuidoost Azië: 15 reizen weg van de massa

Hoe bezoek ik de schitterende tempels van Angkor weg van de massa? Zijn er nog onontdekte plekjes op Bali? En hoe vind ik in Thailand een droomstrand helemaal voor mezelf? De rijke culturen en weelderige natuur in Zuidoost-Azië zijn eindeloos verassend. Zó verrassend zelfs, dat we besloten om dit jaar een speciaal reisinspiratieboek te creëren: 15 reizen weg van de massa, inclusief fascinerende reportages, onmisbare reistips en fantastische foto’s. Heb jij ‘m al gelezen?

De nieuwe Columbus Reisplanner

Bij Columbus zijn we er inmiddels wel achter dat timing álles is. Ook wel eens in het verkeerde seizoen ergens een vliegtuig uitgerold? Omdat een plaatselijk buitje tóch iets anders is dan het in alle hevigheid losgebarsten regenseizoen, de ingecalculeerde warmte plots een jaarlijkse terugkerende hittegolf bleek te zijn, en nationale feesten het halve land dagenlang lam legden? Wees gerust. Dergelijke bloopers overkomen je niet meer met de nieuwe Columbus Reisplanner: de beste reistijden per land.