Robbeneiland Malaria

Is er malaria in Robbeneiland en wat zijn de malaria gebieden Robbeneiland? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Robbeneiland, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Robbeneiland. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Robbeneiland verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Robbeneiland om te zien of jouw Robbeneiland reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Robbeneiland is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Robbeneiland

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Robbeneiland.  

Ons nieuwste Columbus-boek is uit! Bestel nú in de voorinschrijving 'Zuidoost Azië' voor € 12,50 in plaats van € 18,95 + gratis verzending.
Ons nieuwste Columbus-boek is uit! Bestel nú in de voorinschrijving 'Zuidoost Azië' voor € 12,50 in plaats van € 18,95 + gratis verzending.

Praktische informatie