Amfitheater van El Djem beste reistijd

Het weer in Amfitheater van El Djem

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Amfitheater van El Djem te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Amfitheater van El Djem? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Amfitheater van El Djem

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Amfitheater van El Djem:
Een Middellandse Zee die voor verkoeling en vochtigheid zorgt en een Sahara die warmte en droogte brengt: dat is het klimaat van Amfitheater van El Djem. Terwijl het in het zuiden eigenlijk nooit regent, moet je tijdens de winter, van oktober tot april, in het noorden rekening houden met koele dagen en buien. De beste, maar ook meteen drukste tijd om Amfitheater van El Djem te bezoeken is in de zomer, van mei tot september.


Reisadvies
Voor Amfitheater van El Djem geldt een positief reisadvies, maar wees waakzaam.

Feestdagen
18 januari Dag van de Revolutie, 20 maart Onafhankelijkheidsdag, 3 augustus Bourguiba Dag, 3 september Herdenkingsdag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Amfitheater van El Djem

Laat kaart zien