Tanzania stekker

Tanzania – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Tanzania, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Tanzania gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in Tanzania gebruikt kunnen worden zijn : Type D en G
Stekker D
Stekker G

Informatie over Tanzania

'273983' door corriedewinter '273983' door corriedewinter

Tanzania

Tanzania

Met elkaar in zee...g

Twee keer per dag gaan de vrouwen op Zanzibar met eb letterlijk met elkaar in zee om met een scherpe stok zeekomkommers, schelpdieren en zeesterren te verzamelen. De zeekomkommers komen het meeste voor. De dames dragen een pannetje op het hoofd om de vangst in te doen. Als je samenwerkt, vang je meer dan als je alleen bent!

'421489' door erictkindt '421489' door erictkindt

Tanzania

Tanzania

Kindje met kippen

zoals eerder reeds verteld zijn we ook de bergen ingereden richting Irrente. daar maakten we met twee jongens uit het dorp een wandeling in hun streek en zo konden we ook op het erf van de mensen komen foto's maken. als je dan geluk hebt om zo'n mooi meisje te fotograferen en de kippen er rond lopen dan kan je dag gewoon niet meer stuk. één van mijn vijf favorietjes uit Tanzania

'519549' door RReintjes '519549' door RReintjes

Tanzania

Tanzania

De zee valt droog

Het wordt weer eb, de mensen worden weer actief. De vrouwen van Zanzibar gaan hun zeewier oogsten en in de verte zie je de stokjes al te voorschijn komen van hun tuintjes. De speervissers gaan richting het rif voor hun dagelijkse visvangst, iedereen gaat weer aan het werk. Geopend komt de foto beter tot zijn recht.

Bekijk alle Tanzania foto's en tips