Nigerdelta malaria

Is er malaria in Nigerdelta en wat zijn de malaria gebieden Nigerdelta? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Nigerdelta, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Nigerdelta. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Nigerdelta verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Nigerdelta om te zien of jouw Nigerdelta reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Nigerdelta is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Nigerdelta

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Nigerdelta.  

Informatie over Nigerdelta

Beste foto's & tips van Nigerdelta

'349666' door Obiwan '349666' door Obiwan

NigeriaNigerdelta

NigeriaNigerdelta

Escravos

Obiwan

19 jaar en de wereld ligt aan je voeten. Hier varen we met een schip waar ik destijds op aangemonsterd was de rivier op waarbij we af en toe de (modder)grond raakte aangezien we zwaar beladen waren en er nauwelijks genoeg water stond. En dan zo af en toe een hutje, en vogels en die typerende jungle geur. En helaas nog geen digitale camera's.

Laat kaart zien