Namibië stekker

Namibië – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Namibië, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Namibië gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in Namibië gebruikt kunnen worden zijn : Type D
Stekker D

Informatie over Namibië

'501340' door deerik '501340' door deerik

Namibië

Namibië

Epupa Falls

Vanaf een viewpoint gezien het ruigste stuk van de Epupa falls, op de grens met Angola. Een mooie baobab warm uitgelicht door het warme zonlicht vlak voor zonsondergang. Toen wij er waren vlogen er helikopters af en aan. Een toerist had t in zijn hoofd gekregen, een stuk stroomafwaarts, naar de overkant te zwemmen. Dom want er zitten daar veel xxl krokodillen. Dagen later hebben ze een stukje van hem terug gevonden. Ja... wel aan de overkant, maar zeker niet zoals hij in gedachten had...

'310693' door albertensandra '310693' door albertensandra

Namibië

Namibië

Bizar landschap

Locatie: Deadvlei in de Namib desert De woestijn is en blijft een aantrekkingskracht: de leegte, de stilte, de droogte, de verre uitzichten en natuurlijk het prachtige rode zand. Soms zijn er bijzondere plekjes zoals de Deadvlei te vinden. De dode kameeldoornbomen en de witte kalkgrond spelen in die plek bij een bijzondere rol. Vele mensen zijn al op deze prachtige plek geweest, maar het blijft een plek waar je lekker kan genieten en mooie plaatjes kunt maken.

'267577' door deerik '267577' door deerik

Namibië

Namibië

Getekend

Dit oude heerschap keek peinzend hoe zijn familie met het vee bezig was. Aan zijn getekende gezicht te zien, heeft hij al veel meegemaakt en overal wel een meening over.

Bekijk alle Namibië foto's en tips