La Cascade waterval beste reistijd

Het weer in de La Cascade waterval

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor de La Cascade waterval te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in de La Cascade waterval? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor de La Cascade waterval

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in de La Cascade waterval:De beste reistijd voor de La Cascade waterval is december t/m februari. De kust, een groen en vochtig binnenland en de uitgestrekte savanne: La Cascade waterval kent een bonte verzameling aan regen- en droogteseizoenen. Voor de reiziger die niets van deze drie werelden in één wil missen, gelden december t/m februari als de beste maanden. Voor bakken aan het strand kun je mei t/m juli schrappen, terwijl in het binnenland het oerwoud van juli tot in november geen bescherming biedt tegen de stortbuien. Voor La Cascade waterval geldt een negatief reisadvies (november 2009).
Feestdagen


Reisadvies
Voor de La Cascade waterval geldt een negatief reisadvies.

Feestdagen
15 november Dag van de Vrede, 7 december Onafhankelijkheidsdag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Koop de Columbus Reisplanner voor € 12,95 of krijg deze gratis bij een abonnement

 

Informatie over La Cascade waterval

Laat kaart zien