Sharm el Sheikh

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Duikhotelletje

Sharm el Sheikh,
Egypte


Wil je ontspannen duiken, goedkoop slapen en eten en met duikers onder elkaar zijn? Dan is Oonas Dive Club de perfecte uitvalsbasis voor je! Oonas is een kleinschalig duikershotel met duikschool dat gerund wordt door zeer bekwame Engelse profs.
Wat hotelfaciliteiten betreft is het prima verzorgd: nette kamers met badkamer en airco, een bar/restaurant met heerlijk ontbijtbuffet en een onovertroffen dakterras waar je 's avonds op/in kussens geniet van het uitzicht over de baai en lekker kunt eten. Oonas Dive Club ligt in een rustiger deel van Sharm El Sheikh, maar het centrum is via de boulevard (mooie wandeling) prima te bereiken.
Het duikcentrum van Oonas is goed uitgerust, heeft 3 eigen boten en zorgt er voor dat je 's ochtends per busje wordt afgezet in de betreffende haven. Ook de duikopleidingen die ze verzorgen verdienen sterren: je krijgt les in kleine groepjes (max. 4 personen) en er wordt op een ontspannen manier les gegeven. De duikinstructeurs zijn zeer vakbekwaam.
Ben je één keer bij Oonas te gast geweest dan ga je zeker terug. Al is het alleen al voor de geweldige sfeer van de gasten onderling!