Forêt du day beste reistijd

Het weer in Forêt du day

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Forêt du day te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Forêt du day? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Forêt du day

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Forêt du day:
De beste reistijd voor Forêt du day is december t/m maart. Heet en droog; van juni tot september is het eigenlijk niet uit te houden in Forêt du day. Het dorre woestijnlandschap biedt weinig beschutting tegen de brandende zon en tegen de warme Khamsinwind. De temperatuur stijgt tijdens deze zomermaanden tot ruim 40°C. Keer je liever zonder zonnesteek terug van je reis, wacht dan op verkoeling in de maanden november tot april.
Feestdagen 


Reisadvies
Voor Forêt du day geldt een positief reisadvies, maar wees waakzaam.

Feestdagen
Januari El-an-Heijr, 11 mei Mouloud, 27 juni Onafhankelijkheidsdag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Koop de Columbus Reisplanner voor € 12,95 of krijg deze gratis bij een abonnement

 

Informatie over Forêt du day

Laat kaart zien