Strandvakanties

7x relaxplekken. Hier begint het onthaasten!

Gepubliceerd: 03 apr 2019 | Strandvakanties | Natuurreizen 0
Heb je stress? Ben je gespannen? Of wil je gewoon even helemaal niks? It is time to relax! Wij zetten de fijnste relaxplekken voor je op een rijtje. Het enige wat jij hoeft te doen is ontspannen: just breathe in and breathe out. Dit zijn 7 tips van onze communityleden.

Columbus Travel Communitylid Gerard van Dorp ontspant in Odisha, India

"Gopalpur-on-Sea is een vredig dorp met schone stranden in Orissa. Er is veel te zien; het is een komen en gaan van vissers. Maar het is niet alleen maar bedrijvigheid, je kunt er ook prima relaxen en kijken hoe druk anderen in de weer zijn." 

2. Columbus Travel Communitylid F Klaver komt bij op Paradise Island, Dominicaanse Republiek

"Een excursie naar Paradise Island brengt je naar een zandbank van fijn wit zand. Vanaf deze vrij kleine plek niet ver van de kust kun je snorkelen of duiken. Gezien de mooie vissen is het de moeite waard een keer te gaan. Ook de tocht over zee is leuk en duurt ongeveer een half uur."

3. Columbus Travel Communitylid Silly blaast uit in Hoi An, Vietnam

"Op het moment dat wij stopten met ons brommertje langs de kant van de weg in de buurt van Sapa, kwam er direct een nummer van Lenny Kravitz in mijn hoofd....Sittin' on top of the world."

4. Columbus Travel Communitylid Hans Moerkens geniet in Khao Sok National Park, Thailand

"Na de nacht doorgebracht te hebben in een nachttrein, stap ik in een traditionele Thaise longtailboat. Met de wind in mijn haar en mijn vingers in het koele water, varen we in een aardig tempo over het Racha Praba meer, een gigantisch stuwmeer bij Khao Sok Nationaal Park. Na een prachtig tochtje langs de hoge rotswanden en jungle, kom ik aan bij mijn accommodatie: Wow!! Wat een droomplek! Midden in de natuur, de geschakelde huisjes drijven op het meer. De huisjes hebben alleen een matrasje, jezelf wassen doe je in het meer. Je hoort alleen vogels, apen en klotsend water om je heen. Hier beseft ik intens hoe mooi de wereld is!" 

5. Columbus Travel Communitylid nita92 komt tot rust in Wadi Rum, Jordanië

"Zoveel sterren en sterrenklusters zijn er te zien boven de woestijn van Wadi Rum. Je wilt je matje buiten leggen en geen oog dichtdoen in de nacht." 

6. Columbus Travel Communitylid travelbag relaxt in Baracoa, Cuba 

"Op weg naar Baracoa, in het uiterste puntje van oost Cuba. De plek is nog omsloten door oerwoud en dat is iets dat je niet verwacht op Cuba. De omgeving is omgeven door veel groen. Het is een ontspannen plek en de sfeer is er ook net even anders dan op andere plekken op Cuba."

7. Columbus Travel Communitylid Marjolein Hellemons chillt in Viti Levu, Fiji

"Mana Island was heerlijk. Op het eiland is niet veel te doen maar alles staat dan ook in het teken van ontspannen, in de zon of in het water. In minder dan een half uurtje ben je lopend het eiland rond, er is geen gemotoriseerd verkeer. Het eiland wordt omringd door rif met vissen in de felste kleuren. Wat wil je nog meer?"

Wil je nog even verder dromen van heerlijke relaxplekken? Check dan hier nog meer heerlijke plaatjes. 

Op welke plek zou jij het beste kunnen relaxen?

deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Plastic not so fantastic; anti-plastic beleid in Egypte

Zeg je Egypte, zeg je piramides en vooral een prachtige onderwaterwereld. Precies de reden waarom toeristen naar Egypte gaan. Al die mensen laten helaas veel troep achter. Daar wordt nu een goede maatregel tegen genomen. 

Zeg je Egypte, zeg je piramides en vooral een prachtige onderwaterwereld. Precies de reden waarom toeristen naar Egypte gaan. Al die mensen laten hela...

Kappen nu! Stop het omhakken van bomen

Staatsbosbeheer en andere natuurbeheerders brengen onomkeerbare schade toe aan onze natuur en bossen. Hierdoor ontbost Nederland sneller dan het Amazonegebied. Dat is natuurlijk totaal niet duurzaam en moet meteen stoppen.  

Staatsbosbeheer en andere natuurbeheerders brengen onomkeerbare schade toe aan onze natuur en bossen. Hierdoor ontbost Nederland sneller dan het Amazo...