Guayaquil vaccinatie

Ga je op reis naar Guayaquil, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties Guayaquil. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in Guayaquil en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies Guayaquil kan namelijk van gebied tot gebied in Guayaquil verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties Guayaquil nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties Guayaquil.  

Informatie over Guayaquil

Beste foto's & tips van Guayaquil

'441871' door marcelkuijper '441871' door marcelkuijper

EcuadorGuayaquil

EcuadorGuayaquil

Schoonheids sprong

marcelkuijper

Soms komt het voor dat je een vertraging oploopt en dus later naar huis moet vliegen dan eigenlijk de planning was. Het geeft je dan mooi de tijd om van een nood een deugd te maken en het water op te gaan op zoek naar Humpback Whales op zee. Als ze dan ook nog een show weg geven met het springen uit het water dan is het op zeker een deugd.

'493325' door vulture1960 '493325' door vulture1960

EcuadorGuayaquil

EcuadorGuayaquil

Iguana in iguanapark

vulture1960

We bezochten Guayaquil. Vanuit daar zouden we vliegen naar de Galapagos eilanden. Het is de grootste stad van Ecuador! Wij bezochten daar iguanapark! (Parque Seminario (Parque Bolivar)) De hagedissen lopen daar in alle vrijheid rond!

'394168' door gerardmeuffels '394168' door gerardmeuffels

EcuadorGuayaquil

EcuadorGuayaquil

Massas Leguanen en...

gerardmeuffels

In Guayaquil de grootste stad van Ecuador heb je een oude goed onderhouden park het Parque Seminario (Parque Bolivar) Dit park is bekend vanwege de vele tientallen leguanen die in dit park rondlopen en in de bomen klimmen. Er waren behoorlijk grote bij die wel ongeveer 1 ½ meter lang waren. Maar naast de leguanen waren er ook vele duiven die alle het voer probeerde te bemachtigen die vele lokalen en eventuele toerist voor hun neergooide. De duiven trokken zich niets aan van de leguanen. Ze gingen er gewoon opzitten. Dat zag er erg ongewoon en grappig uit.

Laat kaart zien