Cotopaxi NP

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Cotopaxi NP image

Maartthema De bijzondere toerist

Cotopaxi NP
Ecuador
Schenkel

Maartthema De bijzondere toerist

Ook wij zijn niet vies van groepsreizen we hebben het eigenlijk nog nooit slecht getroffen.Ja,dat er een bijzonder persoon bij kan zitten is natuurlijk iets heel anders.

We zijn in Ecuador waar we kennis maken met de groep ziet er gezellig uit,ja misschien 1 persoon een beetje anders dan andere maar ach dat moet kunnen.

Tot Dirk tegen mij zegt,kijk die meneer heeft zijn werkbroek nog aan en zijn werkschoenen met stalen neuzen.Ja dan moet ik toch wel een beetje lachen(sorry).Ook heeft hij niet als wij en de meeste anderen een rugzak bij hem maar hij draagt van alles mee in een plastic zak.Wat erin zit komen we al vrij snel teweten,we gaan tussen de middag ergens lunchen,hij niet want wat blijkt hij heeft krentenbollen van huis (nederland) meegenomen.En iedere middag en bijna iedere avond eet hij heerlijk zijn krentenbollen als wij uiteten gaan.
Wat blijkt kleding heeft die bijna niet bij hem,kan natuurlijk ook niet want voor 17 dagen heeft hij krentenbollen bijzich.

We gaan de Cotopaxi beklimmen en laten de meeste spulletjes in de bus,hij niet alles gaat mee in zijn plastic tasje,prachtig toch!!!


Foto,s maken vind die grote onzin,hij koopt een paar kaarten voor thuis en voor zijn vrouw een pop met kleding van het land waar die geweest is.

Hij vertelt dat die bijna in alle landen van de wereld is geweest,dit vind ik zo bijzonder,ik geloof dat die er nog ongeveer 3 moest gaan bezoeken.

Misschien een leuke tip,neem gewoon krentenbollen mee op reis,kost niet veel.weeg bijna niks!

Ik weet dat hij geen internet heeft dus lezen zal hij dit niet,maar ik wilde dit graag met jullie delen,zo leuk en bijzonder!

Foto's

333b4.jpg
333b4.jpg
Schenkel