Andesgebergte visum

Als je op reis gaat naar Andesgebergte, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Andesgebergte nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Andesgebergte heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Andesgebergte bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Andesgebergte overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Andesgebergte gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Andesgebergte

Beste foto's & tips van Andesgebergte

'501786' door Nick1982 '501786' door Nick1982

EcuadorAndesgebergte

EcuadorAndesgebergte

Coloso de los Andes

Nick1982

Coloso de los Andes oftewel de Chimborazovulkaan. Deze vulkaan met een hoogte van 6310m kun je tot 5000 meter hoogte bestegen. En dat heb ik dan ook gedaan, het grootste gedeelte met de bus en het laatste stuk gelopen. Het was die dag prachtig zonnig weer, dus ideaal voor een wandeling. En als je bent aangekomen op 5000m hoogte kun je een stempel halen voor in je paspoort. Dus zeker de moeite waard. De vulkaan is rechts op de foto te zien, een keer wat anders dan in het middelpunt van de foto.

'554340' door Nick1982 '554340' door Nick1982

EcuadorAndesgebergte

EcuadorAndesgebergte

Andesgebergte

Nick1982

Ik heb al een keer eerder een foto van het Andesgebergte die ik heb genomen tijdens een lange rit van Cuenca naar Porto Lopez waar we getrakteerd wordt op prachtige vergezichten. En niet alleen dat maar ook op zeer wisselende weersomstandigheden, het ene moment een strak blauwe lucht met een enkel wolkje(zie eerdere foto) en even later trekt alles dicht en wordt de lucht donkerder. Nieuwsgierig naar de eerdere foto zie; http://www.columbusmagazine.nl/zuid-amerika/ecuador/reisreporter/fotos/542538.html

'550589' door Nick1982 '550589' door Nick1982

EcuadorAndesgebergte

EcuadorAndesgebergte

Onderweg naar de...Ch

Nick1982

De Chimborazo torent hoog boven zijn omgeving uit met zijn 6310 meter boven zeespiegel. Op de weg er naar toe kun je hem al van ver zien liggen en hij wordt steeds imposanter naarmate je dichterbij komt. Zoals je op de foto kunt zien zijn we onderweg een aantal keer gestopt om deze andesreus van een afstandje vast te leggen.

Laat kaart zien