Chili stekker

Chili – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Chili, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Chili gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in Chili gebruikt kunnen worden zijn : Type C en L
Stekker C
Stekker L

Informatie over Chili

'424400' door quagga '424400' door quagga

ChiliTorres del Paine NP

ChiliTorres del Paine NP

Torres del Paine...pa

Na een lange busreis en lang oponthoud bij de grens komen we in de late namiddag aan in Torres del Paine. De zon staat al laag als we deze groep guanaco's tegen de achtergrond van die prachtige bergen tegen komen. Onze chauffeur wou best even stoppen zodat we foto's konden nemen. Zie hier het resultaat.

'53075' door Bianca '53075' door Bianca

ChiliAtacama

ChiliAtacama

Tatio Geiser

Zonsopkomst bij El Tatio.

'158632' door Bianca '158632' door Bianca

ChiliAtacama

ChiliAtacama

Zonsopkomst bij de...

Een van mijn memorabelste momenten: zonsopkomst bij de tatio geysers. We moesten heel vroeg op, heel lang in de bus zitten en koulijden, maar eenmaal daar... was alles snel vergeten!

Bekijk alle Chili foto's en tips