In the picture: Topfoto van de Dag image

In the picture: Topfoto van de Dag

Wij worden erg blij van de prachtige beelden die dagelijks worden geüpload door onze communityleden. Wij maken niet alleen wekelijks een selectie van de toppertjes van de week, maar we willen jullie ook dagelijks laten genieten van een mooi plaatje. Vandaag kun je wegdromen bij dit mooie beeld van communitylid aticketto.

De Durdle Door in Engeland, door communitylid aticketto

'De Jurassic Coast is een 150 km lang natuurgebied in het zuiden van Engeland en onderscheid zich vanwege de bijzondere geologie. Vlakbij het plaatsje Lulworth ligt deze prachtige baai met zijn beroemde rotsboog Durdle Door. Vanuit Lulworth is een half lopen lopen, maar je kunt de auto ook ietsje dichterbij parkeren door simpel de borden te volgen. Via trappen kun je naar het strand waar je goed zicht hebt op de boog.'

Met jou (reis)foto's maak je kans op mooie prijzen. Als Columbus Travel communitylid kun je elke maand een Air Europa-vliegticket naar een bestemming naar keuze in Spanje en een publicatie van je winnende foto in ons magazine winnen. Klik hier voor meer informatie.