Recife visum

Als je op reis gaat naar Recife, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Recife nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Recife heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Recife bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Recife overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Recife gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Recife

Beste foto's & tips van Recife

'434234' door speedy '434234' door speedy

BraziliëRecife

BraziliëRecife

Recife

speedy

Men zegt ook wel van Recife dat het het Venetië van Brazilië is, vanwege het grote aantal bruggen over de hierboven genoemde rivieren in het centrum van de stad.

'415878' door twalia '415878' door twalia

BraziliëRecife

BraziliëRecife

Favela

twalia

Recife is een grote stad in het noordoosten van Brazilië. Zoals in elke grote stad in Brazilië zijn er ook in deze stad favela's, sloppenwijken, te vinden. Een deel van de favela's is gelegen aan de Rio Capibaribe, een rivier die door de stad heen loopt. De huizen zijn op houten palen of op de rivierbedding gebouwd.

'416420' door twalia '416420' door twalia

BraziliëRecife

BraziliëRecife

Favela (2)

twalia

Favela's zijn de sloppenwijken van Brazilië. Hier in Recife zagen we eenvoudige veelal houten huizen gelegen aan de rivier. Hoewel de mensen het hier niet makkelijk hebben, zijn de meesten wel trots...en vrolijk. De kinderen die aan het spelen zijn, zwaaien enthousiast naar ons.

Laat kaart zien