Sacaba malaria

Is er malaria in Sacaba en wat zijn de malaria gebieden Sacaba? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Sacaba, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Sacaba. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Sacaba verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Sacaba om te zien of jouw Sacaba reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Sacaba is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Sacaba

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Sacaba.  

Informatie over Sacaba

Beste foto's & tips van Sacaba

'388809' door Davied '388809' door Davied

BoliviaSacaba

BoliviaSacaba

Bijkletsen

Davied

Op de weg naar Incallajta kwam ik deze vrouwen tegen. Zij verkopen een speciale Boliviaanse maaltijd voor hongerige reizigers. Aardappelen, een Ei en Chili. Heerlijk om even de benen te kunnen strekken, iets te kunnen eten en bij te kletsen!

Laat kaart zien