Argentinië stekker

Argentinië – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Argentinië, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Argentinië gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in Argentinië gebruikt kunnen worden zijn : Type C en I
Stekker C
Stekker I

Informatie over Argentinië

'536211' door Suuzer '536211' door Suuzer

Argentinië

Argentinië

Een hengeltje...uitgo

Een mooie plek om te relaxen voor de Argentijnen, hier aan de rivier Paraná. Mensen nemen stoeltjes en kleden mee en drinken hier hun mate (kruidenthee) je ziet wat vissers op de rivierbank... De Paraná is de op een na grootste rivier van Zuid-Amerika. Deze stroomt door Brazilië, Paraguay en Argentinië. De Paraná vormt zowel tussen Brazilië en Paraguay als tussen Argentinië en Paraguay de grens.

'844518' door marcvankessel '844518' door marcvankessel

Argentinië

Argentinië

Ready to go

Morgen is het zover. Dan vertrek ik naar Brazilië voor het maken van een reportage voor Columbus. Met schrijfster Ynske trek ik met een huurauto vanaf de hoofdstad Brasilia het binnenland in. Het merendeel van de wegen in dat gebied is onverhard. Ik heb zin in het avontuur en de opdracht. Laten we hopen dat we onderweg niet met panne komen te staan. ;-)

'554366' door wisseschout '554366' door wisseschout

Argentinië

Argentinië

Boven de Andes

We vliegen van Santiago de Chili naar Bariloche in Argentinië en zien dit stuwmeer liggen. Geen idee welk dus of het een onontdekt stukje is ?

Bekijk alle Argentinië foto's en tips