Los esteros del Ibera malaria

Is er malaria in Los esteros del Ibera en wat zijn de malaria gebieden Los esteros del Ibera? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Los esteros del Ibera, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Los esteros del Ibera. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Los esteros del Ibera verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Los esteros del Ibera om te zien of jouw Los esteros del Ibera reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Los esteros del Ibera is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Los esteros del Ibera

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Los esteros del Ibera.  

Informatie over Los esteros del Ibera

Beste foto's & tips van Los esteros del Ibera

'512260' door wisseschout '512260' door wisseschout

ArgentiniëLos esteros del Ibera

ArgentiniëLos esteros del Ibera

Boottochten in wetlan

wisseschout

Samen met ons 2 jarig kleinkind bezoeken we dit 13.000 km2 wedland gebied vanuit het dorpje Pellegrine waar verschillende Posada's liggen om te overnachten. We wandelen door een oerwoud vol met apen, vogels en capibara's, maken verschillende boottochten door de wetlands en spotten kaaimannen, herten, otters en nog meer capibara's. Onze kleindochter vindt het fantastisch al die dieren. Voor kinderen zijn zwemvestjes aanwezig. Pellegrine is te bereiken met een auto vanaf het vliegveld van Posadas.

'513943' door wisseschout '513943' door wisseschout

ArgentiniëLos esteros del Ibera

ArgentiniëLos esteros del Ibera

Capibara's genoeg hie

wisseschout

Al wandelend en varend door dit bijzondere gebied zagen we meer dan genoeg van deze Capibara's. Een gebied zo groot als België vol met kaaimannen, vogels, hertensoorten, slangen enz. Mijn tip. Combineer het b.v met de Iguazú watervallen, een bezoek aan een Estancia [ met overnachting] en de Jezuiten missie in San Ignacio. Wij hebben de trip samen met ons 2 jarig kleinkind gedaan. Argentinië is een heel kind vriendelijk land.

'557427' door wisseschout '557427' door wisseschout

ArgentiniëLos esteros del Ibera

ArgentiniëLos esteros del Ibera

Veel Capibara's

wisseschout

In de wedlands van Los esters del Ibera zitten heel veel Capibara's. Deze liggen te rusten op een van de drijvende eilanden in het gebied. Ook zitten hier veel vogels en krokodillen en een bepaald hertensoort. Je kunt een tocht per boot boeken of met een gids een wandeling langs de randen maken.

Laat kaart zien