El Litoral en Gran Chaco malaria

Is er malaria in El Litoral en Gran Chaco en wat zijn de malaria gebieden El Litoral en Gran Chaco? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar El Litoral en Gran Chaco, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria El Litoral en Gran Chaco. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in El Litoral en Gran Chaco verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten El Litoral en Gran Chaco om te zien of jouw El Litoral en Gran Chaco reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies El Litoral en Gran Chaco is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies El Litoral en Gran Chaco

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in El Litoral en Gran Chaco.  

Informatie over El Litoral en Gran Chaco

Beste foto's & tips van El Litoral en Gran Chaco

'27287' door Astrid12 '27287' door Astrid12

ArgentiniëEl Litoral en Gran Chaco

ArgentiniëEl Litoral en Gran Chaco

Uitzicht op...waterva

Astrid12

Geweldig uitzicht.

'27292' door Astrid12 '27292' door Astrid12

ArgentiniëEl Litoral en Gran Chaco

ArgentiniëEl Litoral en Gran Chaco

Watervallen Iguazu

Astrid12

Hoe lang je ook bij zo'n waterval blijft kijken, het blijft adembenemend. Wat een kracht dendert daar continu naar beneden.

'48311' door schellekens16 '48311' door schellekens16

ArgentiniëEl Litoral en Gran Chaco

ArgentiniëEl Litoral en Gran Chaco

Watervallen van Iguaz

schellekens16

De tropische omgeving van de enorme watervallen van Iguazu.

Laat kaart zien