1x T.W.V. € 150 | MEEDOEN KAN TOT 30 september 2018

Win een backpack van Osprey

De nieuwe, geventileerde wandelrugzakken van Osprey, de Exos voor hem en de Eja voor haar, zijn de ideale balans tussen comfort en constructie.

Zowel de Exos als de Eja werden ontwikkeld om het hele jaar door mee te wandelen, op lange trails en voor backpacking met een lichte rugzak. Ideaal voor wanneer je veel spullen op je rug wil meenemen! Beide rugzakken zijn uitgerust met de meest essentiële functies, beschikken over een performant ventilatiesysteem en zijn extreem comfortabel terwijl ze een eenvoudiger ontwerp en een superlicht frame kregen.

De gloednieuwe Eja, die specifiek voor dames werd ontwikkeld, is uitgerust met dezelfde verbazingwekkende functies als de Exos maar beschikt over een pasvorm die geoptimaliseerd werd voor het dameslichaam. Deze aanpassingen zorgen ervoor dat ook de vrouwelijke backpackers genieten van het ongeëvenaarde comfort en ondersteuningsvermogen van deze rugzak.

Wij geven 1 exemplaar weg t.w.v. € 150, kleur en model naar keuze, ospreyeurope.nl.

De winnaar krijgt een bericht via e-mail. Bekijk hier onze spelvoorwaarden. Door mee te doen aan deze winactie, verklaar je akkoord te gaan met onze spelvoorwaarden.