3x T.W.V. € 450 | MEEDOEN KAN TOT 30 september 2018

Win een trolley/rugtas van Cabinmax

Het is — sorry, wás — altijd flink passen, meten en proppen als je met alleen handbagage reist. Want met de Manhattan trolley/rugtas van Cabinmax (55x40x20cm) haal je méér uit je handbagage en weet je zeker dat je aan de strikte eisen van de vliegmaatschappijen voldoet.

Zakelijk, elegant en multifunctioneel; deze trolley annex rugtas is geschikt voor zowel een zakentrip als een korte vakantie. Het hoofdvak van de Cabinmax Manhattan is aan drie zijden open te ritsen. In de vakken aan de voorzijde kun je al je waardevolle spullen veilig opbergen; zo is er een clip om je sleutels aan te bevestigen, een beschermd gedeelte voor een tablet en een beveiligd vak voor je identiteitsbewijs. De Cabinmax Manhattan is verkrijgbaar in grijs/bruin met gele details en is in Nederland verkrijgbaar via bol.com (€ 105,00). Wij geven drie exemplaren weg!

De winnaar krijgt een bericht via e-mail. Bekijk hier onze spelvoorwaarden. Door mee te doen aan deze winactie, verklaar je akkoord te gaan met onze spelvoorwaarden.