image
Getty Images

Dronefotowedstrijd 2024: win een formatievlucht in een supersnel vliegtuig!

Met een drone zie je de wereld vanuit een nieuw en verrassend perspectief. We zijn dan ook benieuwd naar jouw mooiste dronefoto’s uit binnen- en buitenland. Deel je droneshots en maak kans op een unieke formatievlucht in een Blackshape Prime BS 100 voor twee personen! De beste foto's worden bovendien gepubliceerd in Columbus Travel, In Eigen Land en KIJK Magazine. 

We willen je graag de wereld laten ontdekken vanuit een andere invalshoek en organiseren daarom voor het vierde jaar op rij samen met KIJK Magazine de Dronefotowedstrijd, waarin we de allermooiste beelden verzamelen van de wereld vanuit de lucht. Dit is dé kans voor jou als dronefotograaf om jezelf in de kijker te zetten en bovendien een van de fantastische prijzen in de wacht te slepen! Je kunt zowel in de categorie 'Binnenland' als in de categorie 'Buitenland' drie foto's uploaden, dus zes in totaal. In de categorie 'Binnenland' gelden zowel foto's uit Nederland als uit België. LET OP: Vermeld duidelijk wáár de foto gemaakt is en wat er op de foto te zien is. Meedoen kan tot en met 31 oktober 2024.

Zoek je nog inspiratie of wil je gewoon even wegdromen? Bekijk de winnende dronefoto's van 2023, van 2022 en van 2021.

De prijzen van de Dronefotowedstrijd 2024

  • Hoofdprijs in de categorie Binnenland (NL/BE): unieke formatievlucht in een Blackshape Prime BS 100 voor twee personen
  • Hoofdprijs in de categorie Buitenland: unieke formatievlucht in een Blackshape Prime BS 100 voor twee personen
  • Troostprijzen: 4 leespakketten van In Eigen Land en KIJK Magazine voor categorie Binnenland, 4 leespakketten van Columbus Travel en KIJK Magazine voor categorie Buitenland
  • De beste inzendingen worden bovendien gepubliceerd in Columbus Travel, In Eigen Land en KIJK Magazine.

Over de hoofdprijs

Met je drone bekijk je de wereld vanuit de lucht terwijl je zelf met beide benen op de grond staat, maar met onze bijzondere hoofdprijs ga je zelf de lucht in! De winnaars van zowel de categorie Binnenland als de categorie Buitenland mogen samen met een vriend/familielid een unieke formatievlucht maken met twee Blackshape Prime BS 100’s: supersnelle vliegtuigjes die met 270 kilometer per uur door de lucht razen. Na een professionele briefing op Lelystad Airport stap je ieder met een ervaren vlieger in een tweepersoons vliegtuig met dubbele besturing. Tijdens de formatievlucht starten en landen de twee toestellen tegelijk en scheren ze rakelings langs elkaar. Een unieke ervaring: dit is de enige plek waar dit kan. Tijdens de vlucht mag je bovendien ook zelf nog een stukje vliegen! 

Dronefotowedstrijd 2024
 

Benieuwd naar de inzendingen en winnaars van de maandfotowedstrijd 'Stedentrips' van september? Bekijk ze allemaal hier!

Volg Columbus Travel op FacebookInstagramSpotify en/of YouTube en meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.