Actief

Actief

Is vakantie voor jou meer dan twee weken aan een strand liggen? Wil je jezelf uitdagen en op zoek gaan naar avontuur? Dan is een actieve vakantie echt iets voor jou. Een ideale combinatie van inspanning en ontspanning. Het is zelf uit onderzoek gebleken dat je door een actieve vakantie vol activiteiten langer dat vakantiegevoel vasthoudt. Of je nu alleen op reis wilt gaan, met je familie of op een georganiseerde reis, er is van alles mogelijk.

 

Fotoreizen

Tegenwoordig kan elke smartphone een mooi plaatje schieten. Maar de echte reisreporter gaat liever wat serieuzer aan de slag. Bewapend met de juiste apparatuur kun je heel bijzondere reizen maken naar bijvoorbeeld Zuid-Afrika. Op een georganiseerde reis worden alle activiteiten gepland, zodat jij alle aandacht op je interactie met de natuur kunt vestigen. Steeds vaker worden dergelijke tours geleid door een ervaren fotograaf die je tijdens de reis voorziet van tips en trucjes. Aan het einde van de dag deel je je bevindingen met de rest van de groep en leer je jouw beelden te bewerken en te editen. Een prachtige manier om blijvende herinneringen te creëren.

 

Roadtrip             

Heb je weleens overwogen om een roadtrip door IJsland te maken? In je eigen huurauto één worden met het land en de meest spectaculaire natuurverschijnselen aanschouwen? Afdalen in een vulkaan, de enorme Vatnajökull gletsjer bewonderen of genieten van de fjorden langs de oostkust. Er bestaat geen persoonlijkere manier om kennis te maken met een land dan het roer letterlijk in eigen handen te nemen. 
 

Paardrijden in Mongolië

Verken het prachtig groene landschap van Mongolië per paard. Rivieren, meren en bergen worden tijdens deze paardrijdtocht in Mongolië afgewisseld door uitgestrekte graslanden en vulkaanachtig gebied. Onderweg bezoek je traditioneel levende Mongoolse families. De echte paardenlefhebber leert op een heel bijzondere manier meer over het ruige leven van de nomaden.

Of je nu kiest voor een actieve vakantie in het binnen- of buitenland, het zal een onvergetelijke indruk achter laten. Kies voor een activiteit die echt bij jou past en waar je volledige voldoening uit kunt halen. Laat je verrassen door een gevarieerd aanbod en stel voor jezelf een unieke reis samen.