tomas.nl

profiel tomas.nl

Naam

Tomas Hoen

Reviews

0

Foto's & tips

0

Blogs

0

Lid sinds

27 december 2018

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. land

Australië

Fav. stad

Boedapest

Over mij

Ik ben Tomas,

in 2014 maakte ik samen met een vriend een Roadtrip door Europa, dit was tevens pas mijn eerste echte reiservaring. Onvoorbereid en met een kleine voorraad aan levensmiddelen lieten we Nederland achter ons om te kijken welk avontuur ons te wachten stond. “We are going on an adventure!”
Eenmaal terug in Nederland raakten we niet uitgepraat over deze Roadtrip.
Kwam dit omdat dit mijn eerste echte reiservaring was of omdat dit het begin was van een passie waarvan ik nog niks vanaf wist?

Één ding wist ik wel en dat was dat ik hier meer van wilde proeven maar veel verder dan Europa was ik nog niet gekomen. Totdat ik in 2015 mijn eerste echte intercontinentale reis maakte. Ondanks dat ik nog nooit had gevlogen, koos ik ervoor om naar één van de verste uithoeken van de wereld te reizen… Australië it was mate!

Tijdens deze reis wist ik dat reizen een van mijn grootste passies ging worden maar om dit te kunnen combineren met fotografie (wat ik ten tijde ook aan het ontdekken was), maakte het hele plaatje compleet.

Ook veranderde mijn hele kijk op het leven. Ik ben de kleine dingen meer gaan waarderen en respecteren. “Wat je niet hebt, mis je ook niet”; was een slogan die ik eens voorbij zag komen. Ik als moderne westerling hechtte hier zoveel waarde aan dat ik minimalistisch ben gaan leven met als enige doel om zo geld te besparen voor tickets naar nog niet bezochte bestemmingen.

What’s next…?

Mijn Motto

'Reizen... één van de beste levenslessen die een mens kan krijgen!'

Over mijn camera

Type

Type fotocamera

Merk

Merk fotocamera

Overige

Iphone XS Max | GoPro Hero 4 Black

 

1 reactie(s) bij "tomas.nl"

  • profile image comment

    Dank je wel Tomas, voor je mooie compliment op mijn foto. Welkom op de site. Geniet van alle inspiratie die je hier opdoet

    Door ThijsVDenBurg • geplaatst op 2018-12-27 20:23:14

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.