sandravdb

profiel sandravdb

Naam

sandravdb

Reviews

0

Foto's & tips

5

Blogs

1

Lid sinds

17 augustus 2017

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Over mijn camera

Type

Type fotocamera

Merk

Merk fotocamera

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (5)

'562011' door sandravdb '562011' door sandravdb

KroatiëRovinj

KroatiëRovinj

Rovinj

sandravdb

Toen ik Rovinj bezocht, was het weer erg onrustig. Harde windstoten zorgde voor onrust in het mooie stadje zelf, maar ook voor onrust op het water. Gelukkig was de onrust in het stadje van korte duur, maar het water bleef nog wel even onrustig!

'562295' door sandravdb '562295' door sandravdb

EgypteHurghada

EgypteHurghada

Haventje Hurghada

sandravdb

Mijn reis naar Egypte is intussen al weer een tijdje geleden, maar als ik de foto's terug zie word ik er altijd weer een beetje vrolijk van. Toegeven, Egypte is niet het eerste vakantie land waar je aan denkt, maar mijn reis naar Egypte was één en al genieten. Ik was in Egypte om te duiken, maar heb ook op andere manier de stad Hurghada ontdekt. Hurghada is letterlijk een strook met huisjes, winkeltjes, hotels en resorts tussen de rode zee en de woestijn in. Dit zorgt ervoor dat je heel veel verschillende dingen kunt doen: alles is binnen handbereik. Op de foto zie je 1 van de haventjes met op de achtergrond kleurrijke huisjes waar je gegarandeerd een keer langs heen vaart. Egypte vind ik een prachtig land!

'566424' door sandravdb '566424' door sandravdb

ZambiaLusaka

ZambiaLusaka

Waardevol geluk

sandravdb

Ik heb een zwak voor Afrika, de cultuur, het weer, de omgang met elkaar, maar vooral de mensen. Iedereen die ik heb ontmoet tijdens mijn reis in Zambia was gastvrij en vriendelijk. Ik ben 2 weken bij dit meisje geweest en elke dag opnieuw straalde zij vrolijkheid uit. Mijn reis naar Zambia was confronterend, maar heeft mijn liefde voor Afrika enorm laten groeien.

Laatste blogs (1)

Ik had altijd al de droom om een keer te gaan surfen en waar kan je dat mooier doen dan op Bonaire. Die ochtend ging ik vol goede moed naar het strand waar je de planken en zeilen zo mocht pakken. Ik... Lees meer