rendejo

profiel rendejo

Naam

Renzo

Reviews

0

Foto's & tips

8

Blogs

0

Lid sinds

07 april 2018

Favorieten

Fav. land

Italië

Fav. stad

New York

Over mij

M'n eerste verre reis was naar de V.S. Eerst acht weken werken op een zomerkamp en erna nog een week in New York. Toen had ik het reisvirus inmiddels opgelopen. Een virus dat ik koester.

Mijn Motto

'"Liever snel naar de hel dan traag naar de hemel." (Bazart - Goud)'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D5500 en D5100

Overige

35mm 16-85mm 70-300mm

 

2 reactie(s) bij "rendejo"

  • profile image comment

    Hoi Renzo, dank voor je reactie. In Namibie zijn wij zeker wel door gebieden gegaan waar het zelfs verboden is om met een 4x2 te komen en waarbij de bandenspanning terug moest naar 1.2bar. Ook voor minder schade aan de ondergrond met lage bandenspanning is een 4x4 toch echt een betere oplossing. Groet en wat een prachtfoto's heb je.

    Door MarcelBettonville • geplaatst op 2018-07-12 16:45:34
  • profile image comment

    Van harte gefeliciteerd met je rode ster!

    Door MariekeH • geplaatst op 2018-04-14 17:26:47

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (8)

'834796' door rendejo '834796' door rendejo

GriekenlandMeteora

GriekenlandMeteora

Hemels Meteora

rendejo

Waar veel mensen naar Griekenland gaan om één of meer eilanden te bezoeken, hadden wij besloten op het vasteland te blijven. Na een paar dagen Athene reisden we door naar Delphi en vervolgens naar Meteora. Uiteindelijk zijn we overigens geëindigd bij Epidavros / Epidaurus, gelegen aan de oostkust van de Peloponnesos (aanrader!). We verbleven enkele dagen in Meteora om de verschillende kloosters op verschillende tijdstippen te bezoeken. Tijdens een sunset tour kregen we dit uitzicht voorgeschoteld. Simpelweg hemels!

'834794' door rendejo '834794' door rendejo

BotswanaChobe NP

BotswanaChobe NP

Kijk mij groot(s)...z

rendejo

In Botswana zijn de camp sites niet omheind, zoals bijvoorbeeld in Namibië. Aangekomen op Senyati Safari Camp zetten we onze 4×4 op een campingplek neer en begeven we ons naar de bar/restaurant van de campsite. Deze is gelegen bij een waterhole. Plotseling horen we getoeter. Er komt een groep olifanten aangestormd die zich tegoed doet aan het water. Bij de waterhole is een soort van bunker in de grond gemaakt, waar je in kunt en waardoor je de dieren van nog dichterbij kunt bekijken. Deze olifant kwam wel heel dichtbij. Ik moest m'n camera snel verwisselen voor m'n smartphone, omdat ik het dier anders niet geheel op de foto kon krijgen. Zo dichtbij!

'835238' door rendejo '835238' door rendejo

ThailandBangkok

ThailandBangkok

Etenstijd

rendejo

Nu is in het Bangkok altijd druk, maar 's avonds komt het helemaal tot leven. Overal schieten de eetstalletjes als paddestoelen uit de grond. Zo ook in Chinatown. Toch al iets wat je 's avonds moet bezoeken, omdat dat dan de neon verlichting het best tot z'n recht komt. Met name op de Yaowarat Road. In een zijstraatje daarvan stond deze kok z'n kunsten te vertonen. Het was er druk met etende mensen. En de ongeschreven backpack regel is dat het dan goed en veilig eten is.