ontheroadagain

profiel ontheroadagain

Naam

Bob Kroese

Reviews

0

Foto's & tips

16

Blogs

0

Lid sinds

21 mei 2018

Favorieten

Fav. land

Italië

Over mij

Als ik weer thuiskom in mijn mooie stadje Alkmaar en langs de grachten loop, dan weet ik dat ik een gelukkig mens ben. Vanuit deze stad kan ik de wereld ontdekken, maar ik kan hier ook weer thuiskomen. Op reis wil ik nieuwe mensen leren kennen, nieuwe plekken ontdekken en nieuwe steden leren kennen. En dan dat ene moment beleven, waarop alle puzzelstukjes op de juiste plaats vallen. Dat je met kippenvel op je armen beseft dat je unieks beleeft of ziet. Dát is waar reizen over gaat.

Mijn Motto

'Kijk altijd om de hoek'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Sony

Model

Nex-5

 

4 reactie(s) bij "ontheroadagain"

 • profile image comment

  Hoi Bob, Ja, ik lag hier weer eens op m'n buik. Dat doe ik vaker. Nu was ik achteraf wel zeiknat. Maar beter dan op Antarctica, waar ik af en toe in de pinguïnpoep lag, ha ha. Groet, Marcel

  Door Dalix • geplaatst op 2019-08-22 13:32:59
 • profile image comment

  Hoi Bob, Inderdaad, een hondenkop! Geweldig. Had ik er nog nooit in gezien. Fijne avond! Marcel

  Door Dalix • geplaatst op 2019-08-21 18:50:46
 • profile image comment

  Fijn dat je een rode ster hebt gekregen. Dik verdiend!

  Door corriedewinter • geplaatst op 2019-08-19 19:16:05
 • profile image comment

  Dank je voor je mooie woorden voor mijn foto van Cordes, Bob,. Doet mij goed! Groet, Christa

  Door ChristaThieme • geplaatst op 2019-08-14 21:31:24

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (16)

'1099916' door ontheroadagain '1099916' door ontheroadagain

ArgentiniëPerito Moreno Gletsjer

ArgentiniëPerito Moreno Gletsjer

Ademloos naar ijs...k

ontheroadagain

Ja, de Perito Moreno-gletsjer is een gebaand pad, maar de schoonheid ervan is niet te bevatten. Wij waren er op een rustige dag en op wat plukjes Japanners na hadden we de vele paden bij de gletsjer voor onszelf. De zon en wolken zorgden voor een fascinerend lichtspel over de eindeloze gletsjer. Urenlang heb ik er ademloos naar gekeken, totdat alle toeristen weg waren. Op deze foto zie je slechts een klein stukje van het lage, zuidelijke deel van de enorme gletsjer.

'1099962' door ontheroadagain '1099962' door ontheroadagain

ChinaYunnan

ChinaYunnan

Eén van de drie

ontheroadagain

De gigantische Chongsheng-tempel in de buurt Dali, in de Chinese provincie Yunnan, bestaat uit meerdere felgekleurde gebouwen en drie opvallende pagodes, waarvan dit de meest linker is. Hij lijkt hier alleen te staan, maar staat in werkelijkheid in de schaduw van een veel grotere pagode. Ik vond dat dit kleintje wel wat meer eer verdient. Het prachtige lichtspel en de indrukwekkende achtergrond maken het af.

'1100234' door ontheroadagain '1100234' door ontheroadagain

Zuid-AfrikaKrugerpark

Zuid-AfrikaKrugerpark

Zoekplaatje

ontheroadagain

Zelf op ontdekking gaan in de grote natuurparken van Zuid-Afrika is zoveel leuker dan in een safari-auto met gids. Zo kun je heerlijk verdwalen, mooie weggetjes uitzoeken en zelf naar dieren speuren. Ramen open, motor uit en kijken naar hoe giraffes, olifanten en andere prachtige dieren bewegen en leven. En dat helemaal alleen, want zelfs in het populaire Krugerpark kun je de dieren voor jezelf hebben. Wij reisden door Zuid-Afrika met een spartaanse terreinwagen met daktent, waardoor we ook in de parken konden overnachten. Dan kun je aan het eind van middag genieten van prachtige uitzichten, terwijl de meeste mensen op weg zijn naar een van de vele uitgangen van het natuurpark. In de half drooggevallen rivier op de foto wemelt het van de aapjes, antilopes en vogels . Een levend schilderij, dat we in alle rust en stilte hebben bewonderd.