Laatste foto's & tips

'917104' door karinm '917104' door karinm

OmanNizwah

OmanNizwah

Welke geit gaan we...

karinm

Op de geitenmarkt in Nizwah trekken niet de dieren, maar vooral de mensen de aandacht. Prachtig om te zien hoe de handelaren te werk gaan, zodat zowel koper als verkoper tevreden huiswaarts kan keren. Kom vooral vroeg, de markt begint rond 7 uur op vrijdag en is rond 9-9.30u echt afgelopen. Je bent niet de enige fotograaf, maar het loont om rustig op een muurtje te zitten en de boel gade te slaan. Ik vond de bevolking erg gastvrij, ze vonden het geen probleem dat ze op de foto werden gezet.

'916887' door ERo '916887' door ERo

IndiaLadakh

IndiaLadakh

Ladakh-1

ERo

Met deze start ik mijn laatste portfolio in Z/W. Deze foto nam ik in een of ander klooster. Het was helemaal geen probleem in zijn beperkte ruimte deze opname te maken.

'916886' door Huff '916886' door Huff

VietnamNoord Vietnam

VietnamNoord Vietnam

IJsje als troost.

Huff

Waarom het kindje huilde weet ik niet, maar als troost kreeg hij een ijsje, die hij in eerste instantie niet wilde, maar nadat hij ons had gezien nam hij toch het ijsje van zijn moeder. Dit deed zich voor op de markt van Lung Phin in het noorden van Vietnam tegen de chineese grens.

'916777' door Graaf '916777' door Graaf

IndiaKerala

IndiaKerala

Opzichter

Graaf

Onderweg stopten we even ergens waar een groepje vrouwen bezig was om de rijstplantjes uit te zetten. Heel zwaar werk om de hele tijd gebukt met je voeten in het water die plantjes één voor één uit te zetten. Dat wij kwamen fotograferen was een welkome onderbreking, en ze waren heel blij met een fooi. Deze man liep erbij, als een soort opzichter, hij had een mooie kop en wilde best even poseren.

'916560' door Bobvaneck '916560' door Bobvaneck

ItaliëLombardije

ItaliëLombardije

Palazzo di Monza

Bobvaneck

Een andere hoek van het Paleis in Monza. Hoe meer je er omheen loopt hoe indrukwekkender het wordt. Zo zie je hier aan de achterkant veel meer detail, en krijg je meer van de tuinen te zien eromheen. Een indukwekkende tuin, tegenwoordig ook wel het Park van Monza. Dit park bestaat uit 688 hectare, dus geen kleintje.

'916451' door wisseschout '916451' door wisseschout

Groot-Brittannië

Groot-Brittannië

Wandelen bij Faraid..

wisseschout

Neem het weggetje richting Balnakeil vanaf Durness [ parkeren bij ruïne van de kerk en golfbaan ] Vanaf daar wandel je een prachtige gemarkeerde route door de soms hoge duinen die je deelt met schapen. Richting de punt waar zeevogels nestelen op hoge kliffen en daal af naar het hele brede strand en wandel terug en verbaas je over de blauwe zee en de droogvallende

'916450' door konne000 '916450' door konne000

Verenigde StatenArizona

Verenigde StatenArizona

Nostalgie

konne000

Wat een heerlijk stukje nostalgie is het om over een restant van Route 66 te rijden. Eerst al een stukje bij Williams, maar bij Seligman begint echt een langer stuk van de route. Heerlijk is het om relikwieën van toen terug te zien! We hebben genoten van de vele oude bezienswaardigheden en de vele, vele Harley's daar!

'914935' door Leonievdmeer '914935' door Leonievdmeer

PortugalAlgarve

PortugalAlgarve

Rotsformatie

Leonievdmeer

Over een paar dagen gaan we weer richting het mooie Portugal. Mooie baaitjes en strandjes, lekker eten, leuke stadjes en aardige mensen. Deze foto maakte ik bij praia da Oura

'914826' door agrotewal '914826' door agrotewal

MarokkoOuzoud watervallen

MarokkoOuzoud watervallen

De watervallen van...

agrotewal

De watervallen van Ouzoud worden steeds meer bekend bij de toeristenstroom in Marokko. Ze zijn vanuit Marrakesh binnen een paar uur te bereiken met de bus. Ik bof wij rijden met de camper. Geweldig om vlakbij de watervallen te overnachten en dan te genieten van de rust in de avond of vroege morgen. Geen toerist te bekennen, ik heb het hele landschap voor mijzelf zeker tot tien uur in de morgen. En als het te druk wordt ga ik het gebied rondom de watervallen ontdekken, ook daar geen toeristen te zien. Zij blijven op de paden bij de watervallen en dat vind ik best.

'914609' door LRison '914609' door LRison

ThailandNoordoost Thailand

ThailandNoordoost Thailand

Trouwfoto's maken op.

LRison

In de provincie Surin staat de ruïne van het Tepelcomplex Phrasit Si Koraphum in de 12 eeuw gebouwd als Hindoe heiligdom er zijn nog afbeeldingen te zien van Bhrama, Vishnu en Ganesha, een schitterende locatie voor dit koppel om daar de trouwfoto's te maken.

'914500' door hestermaasdam '914500' door hestermaasdam

NederlandOverijssel

NederlandOverijssel

Varen in de Weerribbe

hestermaasdam

Een boottochtje op een fluisterboot in de Weerribben, het is hier heerlijk rustig, prachtige omgeving, veel leuker dan in Giethoorn waar het erg druk is met bootjes en dus in de file moet varen. Zie mijn blog

'914386' door hansdewildt '914386' door hansdewildt

DuitslandRijnland-Palts

DuitslandRijnland-Palts

West oever !

hansdewildt

Zak je langs de rijn richting zuid Duitsland, neem dan de west oever met al die mooie plaatsjes zoals Koblenz, Boppard, St Goar, Oberwezel en Bingen. Het is daar heerlijk rijden langs de Rijn. Op diverse punten kun je met de pontje over om ook de kastelen en plaatsjes op de oost oever te bezoeken.