jonazito

profiel jonazito

Naam

jonas vanreusel

Reviews

0

Foto's & tips

85

Blogs

0

Lid sinds

01 juli 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Mexico

Fav. stad

Mexico City

Over mij

Ik ben sinds twee jaar tijd vaker in Mexico dan in Europa. Na heel wat reisopdrachten voor mijn job in een NGO, had ik het reisvirus helemaal te pakken en ben ik enkele maanden gaan rondreizen, in Afrika, Costa Rica, Guatemala, Mexico. In Mexico ben ik dan beginnen werken als gids, en ik heb plannen om mij hier definitief te vestigen. Het is een onbeschrijflijk mooi land, zeker als je de plekjes weet te vinden waar niet veel toeristen te vinden zijn, en als je je openstelt voor de enorm vriendelijke mensen en de rijke tradities. Graag deel ik wat van de kennis die ik opgedaan heb al reizend en al gidsend. Meer tips, info of reservaties: kijk op de website of contacteer me direct.

Graag vermelding van de bron als je foto's gebruikt.

Mijn Motto

'Verken de wereld, maar ken eerst jezelf'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Panasonic

 

7 reactie(s) bij "jonazito"

 • profile image comment

  Wow! Je hebt al heel wat landen bezocht en lijkt het me dan ook interessant te weten welke het meest in de smaak vielen? Kan je mij een top 10 doorsturen? Ik weet dat het geen simpele vraag is, maar eens terugdenken aan de mooiste momenten in het buitenland laten je alleen maar weer even dromen van een volgende droomvakantie! Groetjes Wouter

  Door woutercello • geplaatst op 2012-04-24 19:50:12
 • profile image comment

  hoop dat dat eens een keer gaat lukken

  Door awesomemore • geplaatst op 2011-08-30 06:46:14
 • profile image comment

  Dag Jonas, Dank voor je aardige reactie op mijn foto's. Leuk dat je zo enthousiast bent. Wens je nog heel veel plezier op deze site. Hartelijke groet, Corrie

  Door corriedewinter • geplaatst op 2011-08-28 21:21:09
 • profile image comment

  Hey Jonas, je kunt alsnog die foto's waar niet op gereageerd is weghalen en op een later tijdstip plaatsen! Gewoon op het kruisje onder de foto klikken.

  Door Annemieke50 • geplaatst op 2011-08-25 13:22:08
 • profile image comment

  Haha, ja het werkt hier erg verslavend! Maar het is zo zonde van je foto's want je krijgt pas punten als er 10x op gereageerd is, dus als je er te veel plaats, worden een aantal foto's gewoon overgeslagen. Maar leuk dat je enthousiast werd door de reacties. Oh ja nog een tip;) als je mij wil antwoorden kun je dat doen op mijn pagina, dus klik op mijn naam en daar kun je je reactie plaatsen anders lees ik het niet! Had het zelf ook niet gelijk in de gaten... Groetjes Annemieke

  Door Annemieke50 • geplaatst op 2011-08-25 13:16:16
 • profile image comment

  Ik was niet van plan om er zoveel te plaatsen, maar werd aangemoedigd door de continue stroom van reacties;-) Maar je hebt gelijk, het is goed geweest!

  Door jonazito • geplaatst op 2011-08-24 21:31:59
 • profile image comment

  Hoi Jonas, leuk dat je weer foto's aan het plaatsen bent maar het is zonde dat je er zoveel tegelijk plaatst. je foto's worden dan minder goed bekeken en je krijgt er ook minder beoordelingen en reacties op dan. De foto's waar nog niet op gereageerd is kun je nog verwijderen. het handigst is het om ong. 3 foto's per dag te plaatsen, een beetje verspreid over de dag... Veel plezier en succes hier verder, je hebt er leuke foto's bijzitten! Groetjes Annemieke

  Door Annemieke50 • geplaatst op 2011-08-24 21:29:19

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (85)

'329721' door jonazito '329721' door jonazito

MexicoCentraal Mexico

MexicoCentraal Mexico

Monarchvlinders op...

jonazito

De monarchvlinder-migratie is een unieke gebeurtenis in de insektenwereld. Na zich tegoed te hebben gedaan aan honing in Canada, trekken de jonge vlinders in de herfst naar Mexico, waar ze met miljoenen neerstrijken op enkele beboste heuveltoppen op de grens van de staten Mexico en Michoacán (op een goede twee uur van Mexico City). De vlinders paren, en de volgende twee of drie generaties vliegen terug naar Canada in de lente. Van de tientallen foto's die ik hier maakte, kwam deze mooi uit door de werking van het schaduw -en lichtspel.

'332873' door jonazito '332873' door jonazito

MexicoMexico City

MexicoMexico City

Kanalen door de...dri

jonazito

De drijvende tuinen zijn niet meer drijvend, maar sinds de tijd van de Azteken zijn de matten van twijgen met opgehoopt slib naar de bodem gezonken en vastgeankerd door de wortels van een lokale wilgensoort. Xochimilco is de bekendste ankerplaats voor een boottocht door de kanalen, maar Tlahuac is véél rustiger en romantischer.

'350461' door jonazito '350461' door jonazito

MexicoOaxaca

MexicoOaxaca

Spiegeling in de bron

jonazito

De bronnetjes van Hierve El Agua hebben gedurende duizenden jaren versteende watervallen afgezet, die met hun felle kleuren een mooi contrast vormen met de omliggende bergen.