MEikenaar33

profiel MEikenaar33

Naam

Reviews

0

Foto's & tips

9

Blogs

0

Lid sinds

03 juli 2016

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

7D

 

4 reactie(s) bij "MEikenaar33"

 • profile image comment

  Hoi Mariska, bedankt voor je berichtje! Je kunt je tekst bij je foto altijd nog wijzigen, door de foto aan te klikken en te klikken op "bewerk foto". Je kunt dan de titel en de tekst aanpassen (niet de foto zelf natuurlijk, en ook niet de coordinaten). Maar tekst kun je er wel aan toevoegen. Misschien moet je het nog even proberen, zeker voor de toekomst (als iemand zoekt op Birma) een goede tip! Groetjes Karin

  Door karinm • geplaatst op 2018-02-19 19:37:08
 • profile image comment

  Hoi Mariska, bedankt voor de felicitatie! :)

  Door wendier • geplaatst op 2018-02-19 19:31:15
 • profile image comment

  Bedankt voor de tips, ga eens kijken bij exit reizen!!!

  Door sgtravel • geplaatst op 2018-02-14 21:43:46
 • profile image comment

  Hoi Mariska, ik kijk er erg naar uit!! Ben van plan om 4 weken te gaan backpacken over de verschillende eilanden. Als je nog tips hebt hoor ik dat graag!!! Groet, Sander

  Door sgtravel • geplaatst op 2018-02-14 21:25:33

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (9)

'572561' door MEikenaar33 '572561' door MEikenaar33

Birma

Birma

In je eentje in de...

MEikenaar33

Een van de meest bijzondere treinreizen hebben we gemaakt in Birma. Dit is de treinrit van Shwenyaung naar Kalaw. We bleken de enige toeristen te zijn en zodra we op de trein stapten begrepen we ook waarom. De trein gaat namelijk niet zo snel, dus je moet even de tijd nemen om deze reis te doen. Maar het is een onvergetelijke ervaring. We hadden een hele coupe voor onszelf, omdat we blijkbaar een eersteklas treinkaartje hadden gekocht. Die kostte overigens maar 1,50 euro. Oké, we waren niet helemaal alleen. In de stoelen van de trein woonde een muizenfamilie. Neem deze trein dan ook niet als je bang bent voor muizen.

'572520' door MEikenaar33 '572520' door MEikenaar33

BirmaMandalay

BirmaMandalay

Monniken op de...Ubei

MEikenaar33

Ondanks dat het een erg toeristische trekpleister is, is een bezoek aan de U bein bridge zeker de moeite waard. Met de mooie zonsopgangen en zonsondergangen is het een fantastisch plaatje. Maar hoe krijg je een foto zonder alle andere toeristen (of zonder fotoshop)? Zorg dat je als 1 van de eerste bent vroeg in de ochtend. Of loop de brug helemaal af tot het einde, er zijn maar weinig toeristen die daar zin in hebben. Deze foto is gemaakt op 1 van de drukste momenten van de dag (zonsondergang), maar op deze plek geen enkele toerist te zien!

'572521' door MEikenaar33 '572521' door MEikenaar33

BirmaBagan

BirmaBagan

Het lokale leven in..

MEikenaar33

Bagan is een van de meest gefotografeerde plekken van Birma. Vooral de zonsopgang is favoriet, wanneer de luchtballonen de lucht in gaan is het een drukte van jewelste op de verschillende tempels. Deze foto is een combinatie van de traditionele tempelfoto met op de voorgrond het leven van de lokale mensen. Prachtig om te zien hoe er op het land wordt gewerkt in deze bijzondere omgeving. En het licht op deze plek op aarde, niet alleen de zonsopgang is mooi. De hele dag door verandert het licht, waardoor je foto's blijft maken. Maar vergeet vooral ook niet even de camera weg te leggen en het zelf in je op te nemen.