Sor Spitsbergen NP malaria

Is er malaria in Sor Spitsbergen NP en wat zijn de malaria gebieden Sor Spitsbergen NP? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Sor Spitsbergen NP, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Sor Spitsbergen NP. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Sor Spitsbergen NP verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Sor Spitsbergen NP om te zien of jouw Sor Spitsbergen NP reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Sor Spitsbergen NP is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Sor Spitsbergen NP

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Sor Spitsbergen NP.  

Informatie over Sor Spitsbergen NP

Beste foto's & tips van Sor Spitsbergen NP

'1090308' door Dalix '1090308' door Dalix

SpitsbergenSor Spitsbergen NP

SpitsbergenSor Spitsbergen NP

Spiegel op Spitsberge

Dalix

Nadat we om de Zuidkaap van Spitsbergen gevaren waren, gingen we met de zodiac aan land in een gebied dat Grunnvagbukta heet. Het was die dag prachtig weer, al was het helaas niet geheel windstil. Toch weerspiegelt het woeste landschap mooi in het water. De landingen met de zodiac zijn altijd het hoogtepunt van de dag, omdat je niet weet wat je te wachten staat. Het ene moment loop je over een gigantische gletsjer en het andere moment zie je poolvosjes achter vogels aan gaan. En de gidsen hebben steevast hun geweer bij zich, want een ontmoeting met een ijsbeer kan best gevaarlijk zijn...

Laat kaart zien