Lekker luisteren naar Columbus Travel podcasts

Met Columbus Travel maak je de mooiste reizen weg van de massa. Onze reisschrijvers en -fotografen trekken de hele wereld over voor reportages over droombestemmingen die nog niet door het grote publiek zijn ontdekt. Via deze podcasts luister je mee naar hun avonturen. Lekker voor op reis of om alvast in de stemming te komen!

Columbus Travel podcasts augustus 2019

We zoeken de wildernis van het Canadese Quebec op en ontdekken de woestijnschatten van Jordanië. Deze podcasts werden ingesproken voor reportages uit Columbus Travel-editie 83. Beluister ze hieronder of op Spotify.

Columbus Travel podcasts juli 2019

We gaan op zoek naar de spookdorpen en culinaire geheimen van de verrassende Spaanse regio Castilië en León en trekken door de jungle van Guatemala om oog in oog te komen met gigantische Incaruïnes. Plus: ontdek de Marker Wadden, het allernieuwste stukje Nederland. Deze podcasts werden ingesproken voor reportages uit Columbus Travel-editie 82. Beluister ze hieronder of op Spotify.

Columbus Travel podcasts juni 2019

Columbus-oprichter en -fotografe Louise ten Have gaat in gesprek met hoofdredacteur Mark Mackintosh en deelt tips om je reisfotografie naar een hoger niveau te tillen. Luister hieronder of op Spotify. Wil je daarna nóg meer tips? Bestel onze special Reisfotografie voor beginners en gevorderden in onze webshop.

Columbus Travel podcasts mei 2019

We trotseren het engemannensyndroom in Zuid-Frankrijk, trekken diep onder de grond in het Turkse Cappadocië en zoeken duizelingwekkende hoogtes op in Hongkong. Deze podcasts werden ingesproken voor reportages uit Columbus Travel-editie 81. Beluister ze hieronder of op Spotify.