Kavieng stekker

Kavieng – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Kavieng, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Kavieng gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over Kavieng

Beste foto's & tips van Kavieng

'538432' door Esthers '538432' door Esthers

Papoea Nieuw GuineaKavieng

Papoea Nieuw GuineaKavieng

Enuk eiland

Esthers

Wat is er nu mooier om met de kano van je vader, de voetjes in het heldere water, een vislijntje gewikkeld om een leeg waterflesje, tussen de middag visjes te vangen voor het avondeten op het mooie eiland Enuk, een half uurtje varen vanaf Kavieng New Ireland, bijna aan het eind van de wereld.

'551240' door Esthers '551240' door Esthers

Papoea Nieuw GuineaKavieng

Papoea Nieuw GuineaKavieng

Chocolate Chip Sea...

Esthers

Vele Chocolate Chip Seastars zagen wij liggen in de branding van het eiland Lissenung waar we een aantal dagen verbleven. Deze gehoornde zeesterren komen veel voor in deze regio op zanderige bodems bij de koraalriffen. Ze hebben meestal de kleuren bruin en rood. Doordat er wind opstak zat er veel zand in het water wat in de foto luchtbellen lijken. Lissenung eiland ligt in het midden van 2 oceanen, namelijk de Bismarck zee en de Stille Zuidzee.

Laat kaart zien