Nieuw-Zeeland

Nerd Alert!

Elleke was hier op 2018-01-19 Gepost op: 2018-10-17 1 reacties.
HANMER SPRINGS | Mijn eerste ervaring als chauffeur hier bezorgt me behoorlijk wat stress. Er ontstaat een kleine kortsluiting in m’n hoofd telkens ik nog maar links of rechts moet afslaan. Daarbij zet ik gegarandeerd de ruitenwissers aan in plaats van de pinkers. Ik heb me zelden zo manifest verbonden gevoeld met Pavlov zijn hond.
Ik kan niet links rijden! Ik ben geconditioneerd om RECHTS van de weg te rijden, RECHTS te schakelen en als chauffeur LINKS in te stappen.
Het is voor mens en schaap een betere zaak dat Bart naar onze volgende bestemming rijdt.

Hanmer Springs staat vooral bekend om zijn thermale baden. Baden gevuld met water van natuurlijke warmwaterbronnen, stinkend naar zwavel en vol met mineralen die u van al uw kwalen verlossen. Een beetje overpriced, maar desalniettemin ‘very relaxing’.

Het plaatsje is omgeven door een fantastisch mooi landschap. We kiezen om via de Woodland Walk naar Conical Hill te klimmen. Dat levert enkele mooie plaatjes op.

We logeren zowat ‘in’ het Animal Parc van Hanmer Springs; een sympathieke uit haar voegen gebarsten kinderboerderij. Bart fixt de WiFi van het dierenpark. Daarna maken dat we weg zijn of ze stoppen ons ook nog in een hok: zo’n twee cyber nerds* hebben ze daar nog nooit gezien!*Ze bedoelen Bart natuurlijk.
0
1

Foto's bij dit blog

Omgeving Hanmer Springs
Alle blogs van Elleke
 

1 reactie(s) bij "Nerd Alert!"

  • profile image comment

    Ik heb o okk een nerd die Bart heet en die van mij links mag rijden (we zitten nu in Engeland)! XD

    Door ChristaThieme • geplaatst op 2018-10-19 18:50:01

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.