Victoria vaccinatie

Ga je op reis naar Victoria, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties Victoria. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in Victoria en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies Victoria kan namelijk van gebied tot gebied in Victoria verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties Victoria nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties Victoria.  

Informatie over Victoria

Beste foto's & tips van Victoria

'458853' door viona '458853' door viona

AustraliëVictoria

AustraliëVictoria

Koala (in een...verke

viona

Deze koala zat in de verkeerde boom (niet de eucalyptusboom waarvan ze eten) aan de rand van de weg waar wij reden. Hierdoor zat hij op ooghoogte, anders dan de andere koala's die hoog boven ons zaten. De vraag is: wie bekijkt wie nu eigenlijk? Grappig!

'499270' door dreamer666 '499270' door dreamer666

AustraliëVictoria

AustraliëVictoria

Pier @ Mornington...P

dreamer666

Een minder bekende toeristisch schiereiland niet zo ver van Melbourne. Vroeger voor er naar Bali en ander tropische eilanden gegaan werd was het een toeristische trekpleister voor de strandliefhebbers van Australië en nu is het een beetje een vergane glorie. Het staat bekend om zijn vele mooie piertjes.

'499776' door dreamer666 '499776' door dreamer666

AustraliëVictoria

AustraliëVictoria

Alfred Nicholas...Mem

dreamer666

Een niet zo bekend Park in de Dandenong Ranges, niet zo ver van Melbourne. Een echte aanrader voor liefhebbers van bloemen en planten. De prachtige vijver met zijn mooie bruggetjes levert vooral in de herfst een mooi kleurrijk en romantisch plaatje op.

Laat kaart zien