South Australia malaria

Is er malaria in South Australia en wat zijn de malaria gebieden South Australia? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar South Australia, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria South Australia. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in South Australia verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten South Australia om te zien of jouw South Australia reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies South Australia is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies South Australia

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in South Australia.  

Informatie over South Australia

Beste foto's & tips van South Australia

'373911' door dreamer666 '373911' door dreamer666

AustraliëSouth Australia

AustraliëSouth Australia

Zoutmeer

dreamer666

Lake Gairdner is een heel groot zoutmeer in de outback. Als het droog staat worden hier pogingen voor snelheidsrecords gehouden. Het is een mooie omgeving met de rode zandheuvels eromheen.

'93417' door woodstock '93417' door woodstock

AustraliëSouth Australia

AustraliëSouth Australia

Wedge tail eagle

woodstock

Deze prachtige grote roofvogl zie je in Australie overal langs de weg, waar ze afkomen op de enorme hoeveelheid 'roadkill' aldaar aanwezig.

'117138' door antwan '117138' door antwan

AustraliëSouth Australia

AustraliëSouth Australia

De 12 apostelen bij d

antwan

De 12 apostelen bij zonsondergang. Door de ondergaande zon kleurde de ene wolk die in de lucht hing prachtig oranje.

Laat kaart zien

Laatste South Australia artikelen